Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
25
Képek
1
Videók
Téli álom
 
Deku   2017. 10. 22.

Hatalmas lett a hangulata és a látványvilága apróbb hibák voltak csak de ez nem rontott a filmen. Ez a film tökre jó volt mivel pörgős és eseménydús, emiatt nekem szerethető lett.

 
Edii   2015. 04. 20.

Érdekes volt, hatalmas kifejtésekkel, igencsak kellett koncentrálni. Hibája, hogy nagyon hosszú a film, a cselekmény vontatott. A kiváló színészi játékot kiemelném és a látványvilág sem utolsó!


 
Hakker   2018. 11. 22.

Remek mélyenszántó dialógusok voltak a filmben. A történet látszólag nem volt nagyon eseménydús, de a lényeget megéríntette, szépen, lassan bontakoztak ki a szerepek jellemvonásai. Akinek van hozzá tűreleme, az feltétlen nézze meg, mert megéri.

 
Teófil   2015. 02. 02.

Elég bonyolult film, de ezért különleges! Megéri megnézni!

 
irodalmialkotas   2016. 05. 05.

A Téli álom első pillantásra ijesztő vállalkozásnak tűnik: 196 perces játékideje és dialógus-orientáltsága valóban rejt némi kockázatot magában.

Haluk Bilginer
Haluk Bilginer
Haluk Bilginer
Haluk Bilginer
Haluk Bilginer
Haluk Bilginer
Haluk Bilginer
 
Számos fórumon méltatták a török filmművészet legújabb gyöngyszemét, a Téli álmot, Cannes-ban például Arany Pálmával díjazták. A következő kritika a kivételek egyike lesz. több»
 
Amíg James Bond és Bryan Milss az isztambuli háztetőkön rohangászik, addig a Téli álom szereplői két lábbal a földön állnak. Nury Bilge Ceylan filmje a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscart már biztosan nem kapja meg, de az Arany Pálma is szépen csillog a vitrinben. több»

A film összbevétele 4 018 705 dollár volt (imdb.com).

 

Nuri Bilge Ceylan leghosszabb filmje, 196 perces.

(Bogi87)
 

Ez a leghosszabb film, amely elnyerte a Palme d'Or díjat (Aranypálma) a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon.

(ps)
 

Aydin neve törökül intellektuálist jelent.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.