Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
73
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
25
Képek
1
Videók
Téli álom
 
Deku   2017. 10. 22.

Hatalmas lett a hangulata és a látványvilága apróbb hibák voltak csak de ez nem rontott a filmen. Ez a film tökre jó volt mivel pörgős és eseménydús, emiatt nekem szerethető lett.

 
Edii   2015. 04. 20.

Érdekes volt, hatalmas kifejtésekkel, igencsak kellett koncentrálni. Hibája, hogy nagyon hosszú a film, a cselekmény vontatott. A kiváló színészi játékot kiemelném és a látványvilág sem utolsó!


 
Hakker   2018. 11. 22.

Remek mélyenszántó dialógusok voltak a filmben. A történet látszólag nem volt nagyon eseménydús, de a lényeget megéríntette, szépen, lassan bontakoztak ki a szerepek jellemvonásai. Akinek van hozzá tűreleme, az feltétlen nézze meg, mert megéri.

 
Teófil   2015. 02. 02.

Elég bonyolult film, de ezért különleges! Megéri megnézni!

 
irodalmialkotas   2016. 05. 05.

A Téli álom első pillantásra ijesztő vállalkozásnak tűnik: 196 perces játékideje és dialógus-orientáltsága valóban rejt némi kockázatot magában.

Melisa Sözen
Haluk Bilginer
Melisa Sözen
Haluk Bilginer
Haluk Bilginer
Haluk Bilginer
Melisa Sözen
Melisa Sözen
Melisa Sözen
Haluk Bilginer
Haluk Bilginer
Haluk Bilginer
Melisa Sözen
Melisa Sözen
Melisa Sözen
 
Számos fórumon méltatták a török filmművészet legújabb gyöngyszemét, a Téli álmot, Cannes-ban például Arany Pálmával díjazták. A következő kritika a kivételek egyike lesz. több»
 
Amíg James Bond és Bryan Milss az isztambuli háztetőkön rohangászik, addig a Téli álom szereplői két lábbal a földön állnak. Nury Bilge Ceylan filmje a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscart már biztosan nem kapja meg, de az Arany Pálma is szépen csillog a vitrinben. több»
 

Nuri Bilge Ceylan leghosszabb filmje, 196 perces.

(Bogi87)
 

Ez a leghosszabb film, amely elnyerte a Palme d'Or díjat (Aranypálma) a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon.

(ps)
 

Aydin neve törökül intellektuálist jelent.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.