Nagyon nagyon jó kis mese. Vicces, humoros , és kicsit sem unalmas. A szereplők könnyen szerethetőek, nem okoz gondot egy ültő helyben megnézni akár a második részét is megnézni az első után. Imádtam.
Egyik legjobb Dreamworks mese. Az alternatív Kína és az Őrjöngő Ötös - mind felejthetetlen ebből a meséből. A vége viszont nem tetszett. Szerettem volna, hogy Shifu és Tai Lung kapcsolatát jobban bemutassák, de itt nyilván a címszereplő fejlődésére k... Több
Jó ötlet volt egy pandát - ami egy olyan állat, amit sok gyerek nagyon szeret és kedvel - rakni a középpontba kombinálva egy ősi harcművészettel. A tanulás mozzanatai, humora lenyűgöző. Nekem mégis kicsit lapos volt az általam ismert animációs filmekhez képest, ezért csak 4* az értékelésem jelen esetben.
Ez a rész tetszett, a többi nem sajnos. Ez viszont annál inkább, szerintem nagyon el vannak találva a karakterek, ki is vannak dolgozva, és aranyos a történet is, tetszett.
Véleményem szerint nagyon kedves kis animáció! Tanulságos, humoros, szépen megrajzolt! És mese létére kifejezetten izgalmasra sikerült! Mindenkinek ajánlom!
Nagyon jó kis mese, Remekmondanivalóval és humorral megfüszerezve. Gyerekeknek és felnőteknek egyaránt ajánlom.
Nem kedvelem a csetlő-botló, kétbalkezes karaktereket, de ez a mese mégis nagyon tetszik. Van története és történetvezetése, ami lekötött, a karakterek egyediek és meséhez képest kidolgozottak, a képi megvalósítás nagyon szép.
Bölcs és vicces. Ez a két szó teljesen leírja a filmet. Nem kell tőle komoly történetet várni hiszen kung fu-zo Panda van benne... De az üzenete és az elbeszélési módja tele van értékes erkölcsi és lelki tanításokkal. A keleti zenei világ pedig külön öröm és ünnep. :D
Abszolúte szuper film. Minden van benne aminek ott kell lennie. A harcosvonal nagyon jó hogy nem túl agresszív. Minden kisgyerekes szülőnek és felnőtteknek is ajánlom.
Szerintem az egyik leg jobban sikerült mese ami a kung furól szól. Érdekes, tanúlságo és vicces is. Emellet az anomáció is fergeteges, jók a képregény szerű elemek is Po gondolatainál és a történet is rendeben van.
Szuper animációs mese, ami a teljes családnak remek szórakozást nyúlt a legkisebbtől gyerektől a nagyiig. Pörgös akció jelenetei egy kungfu filmben is megállják a helyüket. Emellett a humor számos eszközét is felsorakoztatja.