53% 62 szavazat
La nuit a dévoré le monde

La nuit a dévoré le monde

La nuit a dévoré le monde
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
28
Szereplők (28)
8
Képek (8)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum

FILMINFÓ

A francia szerző, Pit Agarmen regényéből készült film.

(Varga_Júlia)

Ország: Franciaország
Premier: 2018.01.25.
 
2024.04.16 Interfectorem Sabnock

legújabb vélemény

Egy erős dráma, némi zombi kellékekkel fűszerezve.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Tegnap késő este néztem meg ezt az elég „nehéz” filmet, hiszen oda kell figyelni minden kockájára, hiszen a mondanivalója csak a teljes film megtekintése után fogalmazódik meg az emberben... Dominique Rocher jól oldotta meg a feladatát, nem lehet rá ... Teljes kritika

1
 
2022.12.11 polgy

Zombizoláció

A zombik és néhány véresebb jelenet miatt illik rá a horror jelző, minden más tekintetben inkább egyfajta lélektani dráma. Nekem bejött, hogy a klasszikus zombis helyzetet egy új oldaláról fogta meg a film, és azt szerintem jól ki is aknázza. Nem egy klasszikus zombis horror, és a feldolgozott helyzet miatt nincs is tele párbeszédekkel, ennek tudatában érdemes a filmnek nekiugrani. Nekem az a rengeteg dobolás nem jött be, de másoknak lehet pont ez fog tetszeni a filmben, ez erősen szubjektív.

1
 
2023.11.14 HungarianVoice

Inkább karakterdráma, mintsem akciódús zombifilm. Mindenesetre nem rossz, de lehetett volna effektívebb.

1
 
2021.12.12 elekm90

Egyáltalán nem szokványos és egyáltalán nem rossz zombifilm. Anders Danielsen Lie kellően jó színész ahhoz, hogy elvigyen a hátán egy javarészt egyszereplős filmet. Nem túl eseménydús, inkább a lélektannal foglalkozik az akció helyett, mégis számomra volt annyira érdekes, hogy végig fenntartsa az érdeklődést.

1