Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
88

Őrült boldogság

(La pazza gioia)

Vélemények: Őrült boldogság (2016)

 
BéBé  2017. 01. 06.

Ez film nagyon megrázó, és egyben fantasztikus élmény volt. A filmben többször is előfordult, hogy azzal vádolják a két főszereplőt, hogy őrültek, és erre mindig egy fantasztikus válasz érkezik, miszerint egyes vélemények szerint valóban azok. Ahogyan fokozatosan megismerjük a két szereplőt, főleg Donatella esetében vagyunk kénytelenek mérlegelni, hogy vajon tényleg egy őrült emberről van szó, vagy csak egy sérült személyről, aki nem kapott megfelelő segítséget.
A történet nagyon átgondolt, kitűnően dolgozik a helyszínekkel és a színekkel. Kontrasztokon keresztül mutat be két végletet. A tényleg segíteni akaró embereket, és azokat, akik jobban örülnének, ha a sérült emberek egyszerűen eltűnnének, vagy végeznének magukkal. A helyszíneken is ezeket a szélsőséges eseteket figyelhetjük meg. Az egyik legvarázslatosabb eleme a filmnek az, hogy úgy tud kemény tényekkel, szomorú eseményekkel szembesíteni bennünket, hogy közben nem érezzük azt hogy ránk akarná erőszakolni a saját igazságát.
A két főszereplő fantasztikusat alkotott, le a kalappal előttük! Remélem még sok hasonló gyöngyszem kerül ki a rendező kezei közül, és hogy még sok filmben láthatjuk a két főszereplőt, Valeria Bruni Tedeschit és Micaela Ramazzottit.

 
lollipopp  2016. 09. 26.

Korunk lelki nyavalyái sajnos elég kemény dió, nem lehetett könnyű ebből emészthető és nem túl sarkított filmet csinálni. Nekem nagyon tetszett ez az egész, a színészek jól kitalált karaktereket elevenítettek meg nagyszerű tehetséggel.

 
fester  2016. 08. 07.

Nagyon jó film volt. Egyszerűen imádtam a két főszereplőt. A történet átgondolt, és valójában nagyon meglepő. A rendezőnek jó érzéke van ahhoz, hogy érzelmeket, és nehéz sorsokat ábrázoljon. A film hangulata nagyon egyedi.

 
hedva  2016. 06. 20.

Fantasztikus film volt. A két főszereplő kimagasló. A vígjáték zsáner megjelölés teljesen megtévesztő. Hiszen egy nagyon kemény témát pedzeget, nem csak azt, hogy két elmegyógyintézetben ápolt személynek milyen kapcsolata lehet a külvilággal, hanem azt is, hogy a külvilágnak velük van- e bármi kapcsolata. Egyszerre egy roadmovie, dráma és vígjáték. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 
alien007  2016. 05. 22.

Nagyon jó film! Ajánlom minden őrültnek aki tudja ezt, és köszöni, JOOL VAN! és soha nem változtatna jelenlegi állapotán...:)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.