Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
83

Fűrészpor és vér (2020)

La terre et le sang
Filmadatlap
 
29
Szereplők
5
Vélemények
18
Képek
1
Videók
 
Sallai F Anikó   2020. 04. 16.

legújabb vélemény


Látványos.

 
dakod   2020. 04. 14.

Na tessék, a franciák is tudnak kitűnő akciófilmet készíteni. Sami Bouajila olyan beleéléssel alakítja a főszereplőt, hogy libabőrös lettem tőle. Ha izgalmas akciófilmet keresel, adj neki egy esélyt, nem fog csalódást okozni!


 
trinagl   2020. 04. 13.

Sötét és kellően elborult akciófilm, de sajnos nem sikerül túlmutatnia a szokásos kliséken, ami miatt egy alacsony színvonalú drogcsempészes, mindenkit gyilkolászó film hatását kelti.

 
jojojo3   2020. 04. 09.

Alapvetően jól fel vannak építve a karakterek, de egy kicsit klisésnek éreztem az egészet, hiszen már annyiszor láthattam ezt a törtéetvezetést számos akciófilmben, és ezt az egyet nem is szeretném felhozni mínuszként, mert ettől függetlenül érdemes megnézni.

 
ollókéz   2020. 04. 08.

Oké, igazából nem vártam túl sokat ettől a sorozattól, talán mert túlságosan is kiszámíthatónak gondoltam a sztorit, de igazából nagyon tele van feszültséggel az egész. Én irtó jól szórakoztam, és szerintem nagyon jól le tudja foglalni az embert.

Sami Bouajila
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.