50% 24 szavazat
A kúria királynője / A kúria úrnője

A kúria királynője / A kúria úrnője

Lady of the Manor
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
29
Szereplők (29)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Egy céltalanul élő nő idegenvezetővé válik egy történelmi birtokon, ahol rövidesen összebarátkozik egy helyi szellemmel.

(csd)

Forgatókönyvíró: Christian Long, Justin Long
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2021.06.10. | RTL+ (2022.11.17.)

Hol nézheted

Judy Greer
Luis Guzmán
Ryan Phillippe
Justin Long
Melanie Lynskey
Judy Greer
Judy Greer
Melanie Lynskey
Melanie Lynskey
Judy Greer
 
2023.01.20 Crystaldeer

legújabb vélemény

Oltári nagy csalódás, kiégett amcsi színészek utolsó leégése

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez a film hihetetlen nagy csalódás volt számomra. Láttam ugyan már rosszabbat, de még így se tudok többet adni rá 1 csillagnál, mert ahogy néztem, egyre csak rosszabb lett. Melanie Lynskey borzalmas volt ebben a szerepben. De igazából a többiek se nyújtottak valami igazán jó alakítást. A trágár párbeszédek számomra csak tovább rontották a film hangulatát. Egyáltalán nem találtam viccesnek a grimaszolós jelenetet se, sőt nem igen tudtam ezt így hova tenni. Valakinek ez tetszett? A végére már úgy éreztem, hogy az egész film valami ferde tükrös gúny volt valakinek, mert hogy itt a forgatókönyvön át minden nagyon elcsúszott, pedig maga a történet nem is lett volna rossz. Egy jó kis családi filmet lehetett volna ebből csinálni. Ez nem jött össze. Ryan Philippe teljesen kiégett, Justin Longgal együtt. Szerintem ezzel a filmmel csak tovább süllyedtek. Na és hát a Patrick Duffy, ő rajta aztán megdöbbentem. Mit keresett ebben a filmben? Szegény ember, hogy neki is már csak ennyire futja. Nyugodtan ki lehet hagyni ezt a filmet.

0
 
2021.12.24 VérAlex

Valahogy élveztem ezt a filmet, de kissé nevetségesnek találtam a hülyeség burjánzó ábrázolását.

0
 
2022.07.11 Hitman

Gondolom, a legjobbat hozták ki abból, amijük volt, de a karakterek annyira laposak és 80-as évekbeli sztereotípiák. A főszereplő annyira hihetetlenül ellenszenves és idióta. A tudatlanságát, kétségbeesését és apátiáját fájdalmas nézni.

0