Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
5
Videók
 
Guszti   2018. 02. 19.

Nagyon fontos témát boncolgat a film, és ezt igen érzékenyen teszi. Gyönyörű mélységei vannak, éppen ettől nem lehet belőle közönségfilm, mégis csak ajánlani tudom, mivel olyan üzenetet közvetít, aminek bőven értéke idehaza is.

 
kuba.pal   2018. 02. 18.

Engem elsősorban a hangulatával nyert meg magának, és igazából ezzel teljesen el is teltem. Persze egyáltalán nem elhanyagolható a történet sem, amely nagyon jól van felépítve szerintem. Ugyanakkor mégsem éreztem annyira hangsúlyosnak ezt a film során. Az egész sztori olyan habkönnyű, mégsem komolytalan, így bármikor meg lehet nézni.


 
grigoriy1rem   2018. 02. 17.

Egy film Franciaország másik arcáról, ami nem a nagyvárosi vígjátékokban látott sztereotípiákat erősíti. Komoly alkotás, egészen pazar forgatókönyvvel és alakításokkal.

 
pepetherock   2018. 02. 16.

Az egész film nálam egész korrekten lecsordogált. Igaz, hogy nem hagyott mély benyomást nálam, de ettől eltekintve szerintem egyszer simán érdemes megnézni. Könnyed és hangulatos. Néha nem is kell több. :)

 
Összességében miről szól a nagyon lassú, néha szinte vontatott, de egy percig sem unalmas film? Egymás iránti megértésre akar hangolni? Meg akarja mutatni, hogy milyen az élet egy lassan haldokló településen? A kulturális keveredés és a radikalizálódó fiatalok kérdéseire hívja fel a figyelmet? Vagy ábrázolni szeretne egy olyan érzelmet, amiről mindkét fél az első pillanattól kezdve tudja, hogy értelmetlen? A The Workshop mindegyik feladatot kitűnően teljesíti. 8,5/10 több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.