Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
88

The Workshop

(L'atelier)
 
Guszti  2018. 02. 19.

Nagyon fontos témát boncolgat a film, és ezt igen érzékenyen teszi. Gyönyörű mélységei vannak, éppen ettől nem lehet belőle közönségfilm, mégis csak ajánlani tudom, mivel olyan üzenetet közvetít, aminek bőven értéke idehaza is.

 
kuba.pal  2018. 02. 18.

Engem elsősorban a hangulatával nyert meg magának, és igazából ezzel teljesen el is teltem. Persze egyáltalán nem elhanyagolható a történet sem, amely nagyon jól van felépítve szerintem. Ugyanakkor mégsem éreztem annyira hangsúlyosnak ezt a film során. Az egész sztori olyan habkönnyű, mégsem komolytalan, így bármikor meg lehet nézni.

 
grigoriy1rem  2018. 02. 17.

Egy film Franciaország másik arcáról, ami nem a nagyvárosi vígjátékokban látott sztereotípiákat erősíti. Komoly alkotás, egészen pazar forgatókönyvvel és alakításokkal.

 
pepetherock  2018. 02. 16.

Az egész film nálam egész korrekten lecsordogált. Igaz, hogy nem hagyott mély benyomást nálam, de ettől eltekintve szerintem egyszer simán érdemes megnézni. Könnyed és hangulatos. Néha nem is kell több. :)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.