Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72

Lola és a fiúk (2018)

Lola et ses frères
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Érdekességek: Lola és a fiúk (2018)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 2 348 186 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 1 749 840 forintot termelt. A hazai mozik összesen 1 302 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Jean-Paul Rouve több tucat színésznőt hallgatott meg Lola szerepére, melyet végül Ludivine Sagnier kapott meg. A színésznő így emlékezett vissza a castingra: "Elmentem Jean-Paulhoz, hogy elpróbáljunk egy jelenetet, melyben ő alakította Zohert és pedig természetesen Lolát a casting rendező és az asszisztensének jelenlétében. Jean-Paul figyelmeztetett, hogy a végét improvizációval fogjuk zárni, véget ért a jelent, nagyon megkönnyebbültem" - árulta el, de a java csak ez után következett. A rendező végig szóval tartotta a színésznőt, aki teljesen belefeledkezett az improvizációs jelenetbe, ezt követően pedig csak még jobban akarta a szerepet. "Ez volt az a pillanat, amikor a legjobban vágytam a szerepre. Nem akartam elszalasztani a közös munkát egy olyan fickóval, aki mellett teljesen megfeledkeztem arról, hogy valójában színészkedem."

(hp)
 

A Lola és a fiúk Jean-Paul Rouve rendező és Christophe Offenstein operatőr második közös munkája a Julie Lescaut után, melyben előbbi nem rendezőként, hanem színészként működött közre.

(hp)
 

Jean-Paul Rouve rendező és David Foenkinos forgatókönyvíró egy közös brüsszeli kiránduláson álltak elő a film történetének ötletével.

(hp)
 

Jean-Paul Rouve rendező és David Foenkinos forgatókönyvíró második közös munkája a Les souvenirs után.

(hp)
 

A Lola és a fiúk Jean-Paul Rouve rendező negyedik egészestés filmje.

(hp)
 

A hazájában elsősorban színészként megismert Jean-Paul Rouve második olyan filmje zsinórban, melyet ő rendezett, és melynek ő írta a forgatókönyvét is.

(hp)
 

A Lola és a fiúk forgatása 2017. novemberében és decemberében zajlott. Forgatási helyszínek: Angoulême, Cognac, Saintes, La Rochelle, Bordeaux és Párizs.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.