Lopott idő

In Time

2015.11.23 Beniko

A történet az kiváló, viszont a megvalósítás már gyengécske. Ami azt illeti, ez a film tőlem is ellopta az időt. Sorry, Justin, de ez most tényleg nem volt jó.

2015.06.19 Kellangy

Végre valami új ötlet! Nagyon jó az alapgondolat, érdekessé teszi a filmet, pörgős, és a film után is még gondolkodsz az idő fontosságán. Szuper film.

2016.06.25 punktum

Izgalmas sci-fi izgalmas történettel , amely eléggé jól össze is lett rakva.

2016.09.17 krazucsi

A film alapsztorija kreatív, egyedi, nem sok hasnló történettel találkoztam még, viszont a színészi játék lehetett volna sokkal jobb. Összességében tetszett a Lopott idő.

2018.12.24 Indkgo

Imádtam, hogy Justin Timberlake játszott benne, szerintem nélküle nem lett volna az igazi. Maga az ötlet fergetegesen jó, hogy nem öregednek 25 után. Ajánlom mindenkinek!

2016.08.01 Fanni11

Tetszik hogy az idovel jatszott a rendezo!!! Nagyon jol bemutatta hogy milyen keves indonk van!!!

2016.02.07 bviki

Nagyon érdekes témát feszeget. Egy másféle pénz eszköz ami szó szerint az életed.. Kicsit még dolgozhattak volna rajta de így elég jól sikerült, de lehet ez csak a témának köszönhető.

2015.04.24 sullerb1022

Meglepően jó volt. Nekem maga a történet nagyon tetszett, kifejezetten elgondolkodtató, újabban én is megtapasztalom a rohanó életmódot sajnos, és ez a film szépen visszaadja azt, amit az ember nap, mint nap csinál, csupán mi nem az idő után futunk, ... Több

2018.01.04 Dius0520

Különleges történet, jó színészekkel. Egy valóságos problémát ábrázol, kicsit faramuci módon, nagyon eltalálták ennek a kivitelezését. Zseniális film.

2016.08.22 Mliklós29

Érdekes történetű film, bár az nem derült ki, hogy az a fazon akinek sok ideje volt a film elején honnan is szerezte. De ettől függetlenül látványos és izgalmas volt.

2025.01.15 Dinwiddie

Maga a gondolat és a film is zseniális. Én el tudom képzelni, hogy egyszer így fog működni az élet.

2015.02.27 Faarkaas

Fergeteges film, nagyon jo ötlet..Igazan egyedi a tema. jo alakitas.

2015.05.27 Sissy

Úgy látom eléggé leszólják ezt a filmet, pedig szerintem jó lett. Tetszik a történet, mert eredeti, nem az a tömeg gyártott szar, amit általában látunk. Látványos, érdekes, izgalmas. Arról nem is beszélve, hogy már Justin Timerlakte-ér is megéri megnézni.

2015.07.13 Timejja

Az alapötlet valami nagyon jó és egyedi, a színészi játék is jónak mondható (Timberlake nagyon jól játszik, de még így is nehéz elhinnem róla hogy gettóbeli). Ettől függetlenül a kivitelezésben voltak problémák, túl gyors volt az egész, pl. Timberlak... Több