A történet az kiváló, viszont a megvalósítás már gyengécske. Ami azt illeti, ez a film tőlem is ellopta az időt. Sorry, Justin, de ez most tényleg nem volt jó.
Végre valami új ötlet! Nagyon jó az alapgondolat, érdekessé teszi a filmet, pörgős, és a film után is még gondolkodsz az idő fontosságán. Szuper film.
A film alapsztorija kreatív, egyedi, nem sok hasnló történettel találkoztam még, viszont a színészi játék lehetett volna sokkal jobb. Összességében tetszett a Lopott idő.
Imádtam, hogy Justin Timberlake játszott benne, szerintem nélküle nem lett volna az igazi. Maga az ötlet fergetegesen jó, hogy nem öregednek 25 után. Ajánlom mindenkinek!
Meglepően jó volt. Nekem maga a történet nagyon tetszett, kifejezetten elgondolkodtató, újabban én is megtapasztalom a rohanó életmódot sajnos, és ez a film szépen visszaadja azt, amit az ember nap, mint nap csinál, csupán mi nem az idő után futunk, ... Több
Különleges történet, jó színészekkel. Egy valóságos problémát ábrázol, kicsit faramuci módon, nagyon eltalálták ennek a kivitelezését. Zseniális film.
Érdekes történetű film, bár az nem derült ki, hogy az a fazon akinek sok ideje volt a film elején honnan is szerezte. De ettől függetlenül látványos és izgalmas volt.