Nekem nagyon tetszett ez is pont annyit kapunk amennyit kaphatunk egy ilyen filmtől és ez tökéletesen elég arra, hogy jól szórakozzak. Nem akart több lenni, mint ami valójában.
Csatlakozva az előttem szólókhoz, tényleg nagyon jó a film története, ami egy komoly társadalmi problémát feszeget. A film végig pörgős, izgalmas, leköti a néző figyelmét. Szerintem a színészekkel sincs semmi gond!
Végre valami új ötlet! Nagyon jó az alapgondolat, érdekessé teszi a filmet, pörgős, és a film után is még gondolkodsz az idő fontosságán. Szuper film.
A film alapsztorija kreatív, egyedi, nem sok hasnló történettel találkoztam még, viszont a színészi játék lehetett volna sokkal jobb. Összességében tetszett a Lopott idő.
Nagyon érdekes témát feszeget. Egy másféle pénz eszköz ami szó szerint az életed.. Kicsit még dolgozhattak volna rajta de így elég jól sikerült, de lehet ez csak a témának köszönhető.
Meglepően jó volt. Nekem maga a történet nagyon tetszett, kifejezetten elgondolkodtató, újabban én is megtapasztalom a rohanó életmódot sajnos, és ez a film szépen visszaadja azt, amit az ember nap, mint nap csinál, csupán mi nem az idő után futunk, ... Több
Érdekes történetű film, bár az nem derült ki, hogy az a fazon akinek sok ideje volt a film elején honnan is szerezte. De ettől függetlenül látványos és izgalmas volt.