Lopott idő

In Time

2017.03.24 georgri

A film alapötlete nagyon jó és tetszik az egész úgy ahogy van, annak ellenére, hogy akad benne néhány logikai buktató, emiatt adtam egy ponttal kevesebbet.

2015.05.01 wirwil

Két dolog, ami tuti: 1.) Az alkotók soha nem voltak szegények. Fájóan nem tudják ábrázolni a szegénységet. Pl. nincs semmim és kapok egy vagyont, a reakció egy vállvonás. Hát nevetséges. 2.) Póker: aki tud játszani, az tudja, aki nem, annak annyit, hogy ez nem pókertudás volt, hanem lottóhúzás.

2017.02.20 tilino

Justin Timberlake és Olivia Wilde végsőkig izgalmas akció thrillere, ahol egy cseppet sem unatkoztam , nagyszerű dramaturgia és nagyon jól felépített történet. Izgalmas és leköti a figyelmet, érdemes megnézni.

2017.01.15 holnaputan

Maga az ötlet tetszik és a kivitelezéssel sem volt baj. Talán ez az elfogy az idő és putty meghalsz dolog volt egy picit sok nekem.

2016.07.22 Igob1

Érdekes ötlet a film alaptémája de a film talán ebben ki is fújt. A kémia a főszereplők között nem igazán működött és itt is csak a társadalmi szakadékot és okait, következményeit, nehéz helyzeteit feszegetik. De egyszernézős akciófilmnek jó.

2015.11.01 krysn95

Kifejezetten különleges alapkoncepció, felszínes kibontás. Mindenképp érdemes megnézni és elgondolkodni az alapfelvetésen. Sajnálatos, hogy nem annyira színvonalas, mint amit az alap5let ehetővé tenne/megkövetelne, de így is jár a 4 csillag.

2015.06.02 era93

A történet szuper. A megvalósítás is ott van. Azonban talán ami nem tetszett, hogy Justin Timberlake-et rakták be főszerepbe. Lehetett volna jobbat is. Azonban élvezhető sci-fi-t kaptunk egy remek sztorival.

2016.06.14 Panna

Érdekes kérdéseket feszeget a film. Jó a látványa és nem csak az alapötlet jó, de a háttérsztorira is ráfeküdtek. Végig izgalmas, ajánlós.

2016.07.27 Karolyka

Nagyon érdekes elgondolás, hgoy szó szerint ketyeg életünk időzített órája. És ez tényleg így van. A gazdagok, kiváltságosak és a sleppjük bármit megengedhetnek maguknak bűntetlenül, mert van az a pénz ami miatt akárki félrenéz. Klasszikus a hangulata és a színészek is jók benne.

2018.07.22 kisssjanka

A Lopott idő nálam a maximális pontszámot érte el. Nagyon izgalmas és fordulatos, egy perce sem hagyja a nézőt unatkozni. Az utóbbi évtized toplistása.

2015.11.24 S.Marika

Talán ez az egyetlen film amiben Justin és ahogy szerepel tetszik. Nekem új volt ez a téma,hogy mindenért idővel fizettek és amikor lejárt az időd meg is halsz. Új volt és érdekes.

2015.06.24 Newyqrk

remek történet vezetéssel és karakterekkel sikerült egy olyan üres JÓ filmet csinálni, hogy grat. Tényleg szinte semmi extráról nem szól és mégis ott van hogy meg akarod nézni!!! Mondjuk az elején lévő "milliomos csávóról" semmit nem mondtak szinte, de hát mind1. 1x-2x nézhető

2015.08.16 Corazon.Donq

Nekem nagyon tetszett ez is pont annyit kapunk amennyit kaphatunk egy ilyen filmtől és ez tökéletesen elég arra, hogy jól szórakozzak. Nem akart több lenni, mint ami valójában.

2015.06.17 AESB

Csatlakozva az előttem szólókhoz, tényleg nagyon jó a film története, ami egy komoly társadalmi problémát feszeget. A film végig pörgős, izgalmas, leköti a néző figyelmét. Szerintem a színészekkel sincs semmi gond!