Nagyon jó film! Ötletes, eredeti történettel, ami igen nagy társadalmi problémát feszeget, nagyon tanulságos, hatalmas mondanivalóval megáldott film! Nagyszerű színészekkel!
Bár az emberek véleményét megosztja rendesen ez a film, én azok táborát erősítem, akiknek nagyon is tetszett! Maga az alapötlet szerintem kiváló, és igen, valószínűleg ki lehetett volna belőle többet is hozni, ahogy minden másból a világon, azonban n... Több
Ezt a filmet drámaórán néztük meg,de tényleg nagyon jó film.Úgy tűnik Justin Timberlake nem csak az énekléshez ért.A sztori is nagyon tetszik,egyedi és izgalmas.Amilyennek lennie kell.
Érdekes elgondolása a jövőnek. Több utópisztikus film dolgozza fel hogy a legfontosabb érték nem az arany vagy a fényűző élet hanem az idő. Ez pedig elgondolkodtatja az embert hogy mégis miért él és dolgozik akkor, hiszen ami a legfontosabb akkor sem... Több
Talán nem is áll olyan messze a valóságtól a film története. Izgalmasra sikerült és tanulságosnak. Elgondolkodtatja az embert, mit tenne, ha már csak 1-2 órája maradna az életéből.
Nekem nagyon tetszett a filmben, hogy igazán ötletgazdag és érdekes a témája. Fantáziadús és van alapja a történetnek. Érdekes jövőképet mutat be, nem sablonos a film.
Tetszett a film alapötlete és amondanivalója, amely mindig is, így jelen korunkban is, igen aktuális probléma. A gazdagok kezében olyan hatalom van, amely szinte bármire felruházza őket, könnyedén válnak még gazdagabbakká, míg a szegények kilátástala... Több
Nagyon egyedi a koncepció. Az biztos, hogy ehhez hasonló filmet még nem láttam. Egy érdekes jövőbeli problémát próbál bemutatni. Lehet , hogy a gyermekeink vagy unokáink már találkozni fognak ezzel a problémával.
A Lopott idő egy nagyon akciódús és szórakoztató film. Egy olyan alapötletet tárnak elénk a készítők, ami egy kicsit elgondolkodtatja a nézőt. Ettől függetlenül sajnos sablonok is vannak benne, de nehéz manapság olyan filmet csinálni, ami teljesen egyedi lenne. Egyszer mindenképp nézős, ha belefér az időnkbe!
Nagyon izgalmas és feszültséggel teli szkifi thiller, az alapötlet zseniális, nagyon jó a rendezés és a színészek és nagyon jól teljesítenek. Látni kell!
Baromi jó ötlet. Tényleg, zseniális az alapkoncepció, a kivitelezés sem rossz a végéig, azonban a befejezése rendkívül kiábrándító volt, az egy csillagot el is vitt.
Valósággal falom a krimiket, őrült nagy rajongója vagyok a műfajnak, lehet ezért is okozott akkora csalódást ez a film. Pedig igen nagyok volta vele kapcsolatban az elvárásaim, mert az alapötlet állati klassz,