Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
58
Filmadatlap
 
24
Szereplők
3
Vélemények
5
Képek
1
Videók
Maattrraan
 
e-batta   2017. 02. 21.

legújabb vélemény

Rontja a sztorit a fölösleges túlbonyolítás

Sziámi ikrekről mindig nehéz filmet készíteni, főleg akkor, ha mindkettőt ugyanaz a színész alakítja. A film első fele tele van olyan elképesztő trükkfelvételekkel, hogy hiába figyeltem erősen, egyszerűen nem jöttem rá, hogyan csinálták, hogy Suriya duplán van jelen, ráadásul összenőve saját magával. Suriya amúgy is a kísérletező kedvéről híres, gyerekkori alteregójára applikálták fiatalított arcát az Aadhavanban (mondjuk ott még tisztán látszott a trükkfelvétel), saját apját alakította a Vaaranam Aayiramban, és megszámlálhatatlan maszkot öltött fel az Ayanban. Ebből a szempontból ügyes húzás volt a film, és nem okozott csalódást. A sztori viszont már erős ellenérzéseket okozott nálam, nem az alapkoncepció (visszaélni a tudománnyal, és súlyos károkat okozni a következő generációnak), hanem, hogy iszonyatosan túlbonyolították. Volt itt minden: agyondoppingolt sportolók Ukrajnában, félresikerült genetikai kutatások, hibbant apa és színészkedni nem tudó orosz szereplő (Irina Maleeva). Meg némi KGB-hatás, szigorúan titkos objektum Ukrajnában, ahova simán behatol az indiai maffia (höhö), egy olyan szívátültetés, ami felett nehezen tudok átsiklani, könnyen befolyásolható anya, és persze az elmaradhatatlan akciójelenetek tömege. Suriya játékával maradéktalanul ki vagyok békülve, amikor egyedül próbál új életet kezdeni, az különösen jól sikerült jelenet, Kajal Agarwal az elején még mók... több»

 
MrBlond   2016. 01. 03.

Nos...No comment. Nem vagyok oda az indiai filmekért. Ebben az egyben legalább a technikát meg lehet dícsérni.


 
Xenomorf   2015. 12. 24.

Hülye alaptörténet. Azon kívül minden klappolt. Olyan mint egy indiai film, indiai hangulattal.

A film összbevétele 1 327 035 dollár volt (imdb.com).

 

A 2003-ban bemutatott Stuck On You (magyarul Túl közeli rokon, Greg Kinnear és Matt Damon főszereplésével) című bollywoodi filmvígjáték tamil feldolgozása.

(e-batta)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.