Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
82%
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
15
Képek
2
Videók
Megan Leavey
 
FGyula   2019. 03. 03.

legújabb vélemény

A film nem rossz

A háborús kutyákról már sok bőrt lehúztak filmekben. Ez sem másabb csak a színtér változott.

 
HercegPeter   2018. 07. 30.

Egy érdekes témába kapunk betekintést. Viszont a film inkább érzelmes mint izgalmas, legalábbis 1-2 jelenettől eltekintve. Sajnos én úgy láttam, hogy az operatőri munka nem volt tökéletes, de ahogy a fickó korábbi filmjeit elnézem, ez nem egy nagy ... több»


 
Adepto   2018. 04. 19.

Nagyon sok kutyás, vagy kutyás témájú filmet láttam. Ez nálam mindenképp a jobbak közé tartozik. A Max cíművel ellentétben ami szintén bombakereső kutyáról szól - és amit nagyon szeretek - itt azt az időszakot is megismerhetjük, hogyan találkozik és ... több»

 
Zénó   2018. 03. 15.

Őszintén szólva sosem szerettem az állatos filmeket, pláne női katona, háború, nagyon féltem, hogy valami giccsparádé lesz... aztán végtelenül kellemeset csalódtam. Nemcsak a szerény elvárásaimat múlta felül, hanem egy roppant erős filmet sikerült vé... több»

 
csokee38   2018. 03. 30.

Láttam a filmet ha akartok jó filmet ez az. Ezt látni kell! A film kiváló életszerű mivel a valós megtörtént esetet dolgoz fel. Megfogja bánni aki nem nézte még meg a filmet, Szuper a film! Jöhet még ilyen!

 
Csicsi88   2018. 03. 21.

Szeretem az igaz történet alapján készült filmeket, érdemes megnézni. Érdekes volt betekinteni a bombakereső kutyák kiképzésébe, valamit hogy mi történik velük a háború után.

 
KingAdam   2018. 03. 17.

Gyönyörű film, amiben van izgalmas akció, érzelmek, egy fantasztikus kutya, és ráadásul igaz történeten alapuló sztori, ami olyannyira megfogott, hogy könnyeim kijöttek a végén. Ez kérem szépen egy zseniális film!

Ramón Rodríguez
Kate Mara
Ramón Rodríguez
Bradley Whitford
Tom Felton
Edie Falco
Kate Mara
Common
Kate Mara
Common
Megan Leavey
Kate Mara
Kate Mara
Kate Mara
Megan Leavey
Kate Mara
 
Összegezve egy kellemes élmény. Ha szeretnétek nagyon megszeretni egy kutyát, egy felnőtt köntösbe öltöztetett családi film keretein belül, akkor ez bármelyik hétvégi délutánnak ideális programja lehet. 7/10 több»
 
A Megan Leavey összességében egy feszes forgatókönyvvel rendelkező alkotás, melyben a hajánál fogva előrángatott szerelmi szálat leszámítva minden szereplőnek és eseménynek megvan a maga helye. Narratíváját tekintve egyaránt felel meg a háborús drámáknak és a kutyás filmeknek is. Csakhogy az egy csepp vér nélküli alkotás nem lett több egy hétvégi kikapcsolódásnál. 7/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.