Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
78

Megan Leavey

(Megan Leavey)
 
27
3
15
 
Zénó   2018. 03. 15.

Őszintén szólva sosem szerettem az állatos filmeket, pláne női katona, háború, nagyon féltem, hogy valami giccsparádé lesz... aztán végtelenül kellemeset csalódtam. Nemcsak a szerény elvárásaimat múlta felül, hanem egy roppant erős filmet sikerült végignéznem, ami majdhogynem hibátlan. Szóval bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti az igaz történeteket!

 
Csicsi88   2018. 03. 21.

Szeretem az igaz történet alapján készült filmeket, érdemes megnézni. Érdekes volt betekinteni a bombakereső kutyák kiképzésébe, valamit hogy mi történik velük a háború után.

 
KingAdam   2018. 03. 17.

Gyönyörű film, amiben van izgalmas akció, érzelmek, egy fantasztikus kutya, és ráadásul igaz történeten alapuló sztori, ami olyannyira megfogott, hogy könnyeim kijöttek a végén. Ez kérem szépen egy zseniális film!

Ramón Rodríguez
Kate Mara
Ramón Rodríguez
Bradley Whitford
Tom Felton
Edie Falco
Kate Mara
Common
Kate Mara
Common
Megan Leavey
Kate Mara
Gabriela Cowperthwaite
Kate Mara
Kate Mara
Megan Leavey
Kate Mara
Smoking Barrels: Megan Leavey
Összegezve egy kellemes élmény. Ha szeretnétek nagyon megszeretni egy kutyát, egy felnőtt köntösbe öltöztetett családi film keretein belül, akkor ez bármelyik hétvégi délutánnak ideális programja lehet. 7/10
Supernaturalmovies: Megan Leavey
A Megan Leavey összességében egy feszes forgatókönyvvel rendelkező alkotás, melyben a hajánál fogva előrángatott szerelmi szálat leszámítva minden szereplőnek és eseménynek megvan a maga helye. Narratíváját tekintve egyaránt felel meg a háborús drámáknak és a kutyás filmeknek is. Csakhogy az egy csepp vér nélküli alkotás nem lett több egy hétvégi kikapcsolódásnál. 7/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.