Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
67%

Afganisztáni víg napjaim (2016)

Whiskey Tango Foxtrot
Filmadatlap
 
29
Szereplők
8
Vélemények
13
Képek
4
Videók
Afganisztáni víg napjaim
 
uniterra   2020. 08. 19.

legújabb vélemény

0

Habkonnyu haborus tudositoi film, nem latunk komoly dramakat, ugy tunik a felek hangoskodassal es lokdosodessel oldjak meg a haborut. Főhősnőnk, legtragikusabb elmenye, mikor a chat-en meglatja ferje agyabol kisurrano nőt. A végére mindenki jól van, ... több»

 
hsanya182   2017. 01. 15.

1

Nekem nem igazán jött át a film, a haborús filmtől és a vígjátéktól is messze áll. Elég keveset mutatnak a katonák életéből, kevés terepen lévő film van inkább a négy fal között zajlanak a párbeszédek, konfliktusok, ki ezt akar ki azt, kicsit belepil... több»


 
HercegPeter   2018. 06. 07.

0

Egy humorosra vett életrajzi film. Ugyan megszokhattuk, hogy a legtöbb hasonló film inkább drámai, ez így is rendben van. Olyan háborús film, ahol szinte alig esik szó magáról a harcokról, vagy a katonákról. Itt ugyanis a haditudósítók mindennapjairó... több»

 
Gigi   2017. 01. 03.

0

Valami megfogott ebben a filmben annyira, hogy végignézzem. Igazából nem tudom megmondani, mi volt rám hatással benne, és bár nem okozott fergeteges filmélményt, mégsem sajnáltam a rá szánt időt. Valahol vígjátéknak láttam besorolva, az biztos, hogy ... több»

 
kozse48   2016. 08. 24.

0

Nagyon jó film. Igazából nem tudom megmondani mitől jó. Semmi különösebb történet egy afganisztáni haditudósítóról, aki megpróbálja összerakni a munkáját, jól, érdeklődésre méltón végezni, a magánélete átlagos, és emberként, nőként viselkedik, és ily... több»

 
Bendegúz   2018. 10. 12.

0

Nem egy nagy film, de egész fontos témáról szól kimondottan élvezetes hangnemben. Bátran merem ajánlani, nem hinném, hogy csalódást okozhatna bárkinek is, aki megnézni az előzetest. Jó volt ez!

 
spikeZ   2016. 07. 15.

0

Nem megy túl mélyre a film, de dícséretes, hogy a rendezők megkapirgáltak valamit a témával kapcsolatban, és azt vígjátékként adták el. Ez egy nagyon erős hármas a részemről.

Galéria (13)

Tina Fey
Martin Freeman
Tina Fey
Billy Bob Thornton
Tina Fey
Margot Robbie
Margot Robbie
Tina Fey
Margot Robbie
Margot Robbie
Margot Robbie
Tina Fey
Margot Robbie
Margot Robbie
Margot Robbie
Tina Fey
Margot Robbie
Margot Robbie

Videók (4)

 
Az afganisztáni háborúban a két oldal között álló riporterek életét tárja fel a Whiskey Tango Foxtrot, amolyan jellegzetesen Tina Fey-re jellemző stílusban. De még így és számtalan hibája ellenére is érdekes és szerethető történet maradt. 7/10 több»
 
A film pozitívuma a főszereplő, Tina Fey játéka, a táj megjelenítése, az amerikai katonák helyzetének bemutatása és az a kevés helyzetkomikum illetve vicc, ami azért megjelenik a 112 percben. Negatívum a mérhetetlen üresség, a sok kihagyott magyarázat, a mindenfajta mélyebb érzelem mellőzése, az egysíkúság és az elnyújtott játékidő. Meg lehet nézni, de egy mozijegyet és két óra ücsörgést nem nagyon ér meg, ez az igazság.
Értékelésünk: 10 / 4,5 több»