Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Afganisztáni víg napjaim (2016)

Whiskey Tango Foxtrot
Filmadatlap
 
29
Szereplők
10
Vélemények
13
Képek
4
Videók
Afganisztáni víg napjaim

Galéria (13)

Tina Fey
Martin Freeman
Tina Fey
Billy Bob Thornton
Tina Fey
Margot Robbie
Margot Robbie
Tina Fey
Margot Robbie
Margot Robbie
Margot Robbie
Tina Fey
Margot Robbie
Margot Robbie
Margot Robbie
Tina Fey
Margot Robbie
Margot Robbie

Videók (4)

 
jannniisscem   2021. 06. 07.

legújabb vélemény

0

Nem nevezném vígjátéknak, mert elég gyorsan átalakul más műfajjá, viszont élvezhető. Nem kiemelkedően jó, viszont érdekes a történet és a főhős karakterfejlődését is szépen nyomon követhetjük.

 
hsanya182   2017. 01. 15.

1

Nekem nem igazán jött át a film, a haborús filmtől és a vígjátéktól is messze áll. Elég keveset mutatnak a katonák életéből, kevés terepen lévő film van inkább a négy fal között zajlanak a párbeszédek, konfliktusok, ki ezt akar ki azt, kicsit belepil... több»

 
HercegPeter   2018. 06. 07.

0

Egy humorosra vett életrajzi film. Ugyan megszokhattuk, hogy a legtöbb hasonló film inkább drámai, ez így is rendben van. Olyan háborús film, ahol szinte alig esik szó magáról a harcokról, vagy a katonákról. Itt ugyanis a haditudósítók mindennapjairó... több»

 
Gigi   2017. 01. 03.

0

Valami megfogott ebben a filmben annyira, hogy végignézzem. Igazából nem tudom megmondani, mi volt rám hatással benne, és bár nem okozott fergeteges filmélményt, mégsem sajnáltam a rá szánt időt. Valahol vígjátéknak láttam besorolva, az biztos, hogy ... több»

 
uniterra   2020. 08. 19.

0

Habkonnyu haborus tudositoi film, nem latunk komoly dramakat, ugy tunik a felek hangoskodassal es lokdosodessel oldjak meg a haborut. Főhősnőnk, legtragikusabb elmenye, mikor a chat-en meglatja ferje agyabol kisurrano nőt. A végére mindenki jól van, ... több»

 
kozse48   2016. 08. 24.

0

Nagyon jó film. Igazából nem tudom megmondani mitől jó. Semmi különösebb történet egy afganisztáni haditudósítóról, aki megpróbálja összerakni a munkáját, jól, érdeklődésre méltón végezni, a magánélete átlagos, és emberként, nőként viselkedik, és ily... több»

 
hogerr   2020. 12. 29.

0

Meglepődtem, kellemeset csalódtam a filmben, tényleg jó. Külön kiemelném Tina Fey alakítását, nem gondoltam, hogy ennyire széles spektrumban képes dolgozni.

 
Az afganisztáni háborúban a két oldal között álló riporterek életét tárja fel a Whiskey Tango Foxtrot, amolyan jellegzetesen Tina Fey-re jellemző stílusban. De még így és számtalan hibája ellenére is érdekes és szerethető történet maradt. 7/10 több»