Köszönjük, hogy a hazáját szolgálta!

Köszönjük, hogy a hazáját szolgálta!

Thank You for Your Service

A film bepillantást nyújt az Egyesült Államok hadseregének katonáinak életébe, akiknek a szolgálatból hazatérve meg kell küdzeniük néhány traumatikus élménnyel.

(Archívum)

Premier: 2017.10.15.
Haley Bennett
Haley Bennett

2021.05.27 uniterra

A film azért is érdekes, mert a sok Rambo és Bosszúállók filmek után bemutatja a háború sötét oldalát. A háború nem holmi buli. Hiába van az ember felfegyverezve, semmire sincs garancia. Mikor a melletted álló feje szétloccsan, s te is tocsogsz a vértől, a dolgok átrendeződnek.

2017.06.24 Gwen

Nagyon érdekes filmnek mondanám, bár a sráca Whiplashből szerintem nem nagyon erőltette meg magát, ami az alakítást illeti. Nem mondanám egy kiemelkedő színészi teljesítménynek, már csak az hiányzott, hogy feliratozzák a filmet, hogy miként kell reagálnom az egyes jelenetekre.

2017.06.23 Alphik

Én sorra kaptam a gyomrosokat a film során, nagyon megdöbbentő. Sokkolónak nem mondanám, mert be tart bizonyos határokat. Igaz, hogy emiatt egy kissé felejthető a film, nem az a fajta, ami után még órákig agyal az ember.

Amy Schumer a filmért kapott gázsiját teljes egészében poszttraumás stressz-szindrómában szenvedő veteránoknak és családjaiknak adományozta. Szerző: Gergo Horvath