Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
5
Vélemények
25
Képek
1
Videók
 
Bizsu82   2019. 07. 09.

legújabb vélemény

Imádom Nicolas Cage-et de ez a film a többihez képest gyenge, kissé vontatott cselekményű. Voltak részek amiken unatkoztam. Összességében átlagosnak ítélem meg.

 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

Többször láttam már, de mindig lekötött, nem a legjobban álló szerep Nicolas Cage-nek, de ezenkívül egy izgalmas és jó film. Mindenkinek ajánlani tudom.


 
Zénó   2018. 01. 04.

Harmatgyenge produkció, ahol az igazi nagyágyúk (Samuel L. Jackson, Nicolas Cage, Ving Rhames) mellékszerepet kapnak, Helen Huntot pedig idő előtt kivonják a forgalomból... a főszerepet egy örök epizodista játssza, ráadásul nagyon hiteltelenül...

 
Guszti   2015. 05. 26.

Sem a főszerplő és Samuel L. Jackson nem mutatták meg, hogy jó színészek lennének, viszont Nicolas Cage ötcsillagos teljesítményt nyújtott, nagyon meglepett. De így is csak egy unalmas átlag maradt.

 
spikeZ   2014. 12. 11.

Nem tartozik a legjobb trillerek közé, de Nicolas Cage-nek köszönhetően érdemes volt végignézni. Igéretesen indult, de a sztorit megöli a túlkombinált, nehezen hihető forgatókönyv.

A film összbevétele 14 942 422 dollár volt (imdb.com).

 

Nicolas Cage és David Caruso mind a ketten január 7-én születtek.

(rbernadett)
 

David Caruso azért szállt ki a New York rendőrei (1993) című sorozatból, hogy játszasson ebben a filmben, és karriert építsen ki az egész estés filmek terén is.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.