59% 18 szavazat
A Menendez-ügy: Gyilkos fivérek

A Menendez-ügy: Gyilkos fivérek

Menendez: Blood Brothers
Filmadatlap
1
Vélemények (1)
26
Szereplők (26)
Képek
Videók
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2

1989-ben megtörtént, valódi szülőgyilkosság alapján. Két testvér, Lyle és Erik Menendez ölte meg az apját és anyját. A film a tett indítékaikat tárja fel.

(Berto49)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2017.06.10.
 
2019.08.18 Berto49

legújabb vélemény

A szülők bűne miatt

A lehető legnagyobb bűnnek gondolom azt, ha a gyerekek meggyilkolják a szüleiket. A filmbéli eset kapcsán mégis elgondolkoztató, hogy miért történt ez a kettős gyilkosság. Az akarnok, zsarnok apa folyamatosan elkövetett cselekedete a fiúk személyiségét eltorzította. Az anya pedig nem állt ki két gyermeke mellett, ezért legalább olyan bűnös, mint a kubai származású férje. Megdöbbenve a gyilkosságokon, azon is erősen csodálkozom, hogy az amerikai igazságszolgáltatás malmai milyen lassan őrölnek. Mi van akkor, ha a kisebbik fiú pszichiáter szeretője hallgat? Tovább „villognak” a Rolex órákkal, a méregdrága autókkal és a megvásárolt étteremmel? Milyen hányaveti nyomozás történhetett az ügyben? Senkinek semmi nem tűnt fel? Az eset 1989-ben történt, a végleges ítélet hat év múlva született meg! Igaz, a rengeteg ügyvédnek, ügyésznek, bírónak, stb. munkalehetőséget kell biztosítani. A két tettes azóta is az életfogytig tartó büntetésüket töltik. Mindketten a börtönévek alatt megnősültek(!) A film megvalósítása eléggé közepesre sikeredett, több volt a történetben, bár egy TV-játéktól sokkal különbet nem is várhat a néző.

0
 

1994-ben már feldolgozták az ügyet „Testvérbosszú: A Menendez-gyilkosságok” címmel, Larry Elikann rendezésében. Szerző: Berto49

#1
Meggyőződés
2010
Hol nézheted: HBO Max
Genya
2001
Hol nézheted: Netflix
Az első áruló
2019
Hol nézheted: Telekom TVGO
Előbb táncolj!
2023
Hol nézheted: Mozi
Az angyal
2018
Hol nézheted: Telekom TVGO
Kapj el, ha tudsz
2002
Hol nézheted: HBO Max,TV
Elit játszma
2017
Hol nézheted: TV