Nem lett egy fantasztikus világmegváltó alkotás. Egynek is épphogy csak elmegy. De még benne van a nézhető kategóriában. Sajnos nem tudok túl sok pozitívat mondani erről a filmről. Talán a karakterek játéka az ami egyedül nézhetővé tette és kész. Nem hagysz ki vele semmit ha nem nézed meg.
Modern tündérmese, mely nem véletlenül hozta meg a sikert Roberts és Gere számára. A film vígjátékból finom melodrámává alakul, miközben kellő időt és energiát szán a választott témakör emberi oldalának megismertetésére. Kivételesen jó filmes illúzióvá avatja a happy endet. Jól felépített film.
Ez az a bizonyos újranézős film. Akár hányszor látom, sosem unalmas. Nagyon kevés ilyen van, főleg ebben a műfajban. Valamiért totálisan belelopja magát az ember szívébe. Nem tudod, hogy miért szereted, csak szereted. Természetesen, a két főszereplő is nagyon vonzó benne. Jó a kisugárzásuk, és ez sokat dob a filmen.
szerethető, kedves film. nem egy átlagos.inkább kultusz filmnek mondanám.mindenki látta már legalább egyszer. és mindenkinek pozitív a véleménye róla pedig a főhősnő nem az angol királynő.
Nagyon kedves kis tündérmesés történet, amibe az ember el tud kalandozni. Olyan film,ami segít felépíteni az ember saját maga kis tündérmeséjét.
Ez egy olyan film, amit valószínűleg már mindenki látott, ha más nem egy unalmas este az egyik népszerű tv-csatornán. Egyszer nézhető is, de szerintem nem egy nagy film, ha még nem láttad maximum azért lehet érdekes, mert rengeteg utalás van rá más f... Több
Egy dolog jut eszembe a Micsoda nő!-ről, hogy mennyire korszerűtlen, mennyire lerágott csont az egész dramaturgia, és mennyire habkönnyű a realitástól teljesen elrugaszkodó történet. Valahogy súlytalan és céltalan az egész, hétköznap esti matinémozi.