47% 135 szavazat
Csábító leckék

Csábító leckék

Miller's Girl
Filmadatlap
10
Vélemények (10)
18
Szereplők (18)
26
Képek (26)
2
Videók (2)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
20
Cikkek (20)
Fórum

Hol nézheted

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

Miller tanárként többre vágyik az élettől. Eredetileg írónak készült, de egy kisvárosi középiskolában irodalomtanárként éli mindennapjait. Élete akkor vesz fordulatot, amikor találkozik Cairóval, egy tehetséges, művelt és gyönyörű egyéniséggel, aki több izgalomra vágyik az életében.

Tanárához… Több


Rendező: Jade Bartlett
Forgatókönyvíró: Jade Bartlett
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2024.01.25. | Max (2024.06.14.)
Forgalmazó: InterCom

KULCSSZAVAK

 
2024.07.06 sptt

legújabb vélemény

Egy igencsak unalmasra sikerült Emmanuelle-Szürke50-Lolita mashup. Abszolút lett volna benne potenciál, ezt az első 15 perc elárulta, de onnantól fogva magabiztosan süllyedt az unalomba a történet, szinte cseppnyi ingadozás nélkül. Az egyetlen pozití... Több

0
 
2024.02.09 Mz/X Nézhetetlen

Ez. Hogy. Történhetett...?!

Régóta nem örültem annak ENNYIRE, hogy valamit végül nem moziban, csak otthon valami online oldalon néztem meg. Rémületes, hogy ilyen film létrejöhetett. Itt olvastam, azt hiszem, hogy olyan, mintha egyik színész sem tudná, hogy mit keres ebben a fil... Teljes kritika

1
 
2024.02.17 indingo

Számomra egy kicsit butácska volt a film. Szerintem sokkal élvezhetőbb lett volna, ha több benne a titok, és nem teljesen egyértelmű a néző számára, hogy mi is történik.

0
 
2024.06.15 Lóri Ádámcsik

Picit mesterkélt

A maga módján jó volt. Tetszett a történet és, hogy narrálva oldották meg a fontos gondolatok átadását. Nem biztos, hogy pont ezeket a főszereplőket választottam volna a szerepre. Egyszer nézhető, mert van benne azért vmi esszencia. :)

0
 
2024.06.29 Majorkas

Miller lánya

Sajnálatos módon elkerülte a figyelmemet Mz/X kritikája, pedig érdemes lett volna elolvasnom, mielőtt belekezdek a filmbe, akkor ez az írás sem jön létre most. Általánosságban elmondható a gyenge színészi játék, rosszabbnál rosszabb karakterekkel, és a monológok, párbeszédek is többnyire látványosan üresek. A legeslegvégén lendülne be valami, és rájössz, hogy az életedből elpazaroltál 1,5 órát, majd jönnek a megszűnni nem akaró, többször felbukkanó szekunder szégyenérzetek. Mert, amit itt ebben láttál, azt el akarod felejteni, most és azonnal. Jenna Ortegával mindent nem lehet eladni, még leszbikus jelenettel sem, pedig kicsit jól áll neki ez a vérig sértődött kislány karakter, aki mindent elkövet, hogy a másiknak rossz legyen, de azért nem egy Wednesday, ez tény. Keressük az erotikát, de azokat szinte csak szavakban, monológokban találjuk meg. Egyetlenegy jelenet viszont van, bár ne lett volna az se. A sztori is nagyon csapnivaló, ennél jobbak vannak hasonló témakörben, ezt megerősíthetem. Lehet, megvan erre is valahol a célközönség, de ez a nagyon nem ajánlott kategória. A filmvilág szégyene ez, és pont. 10/2.

0

A film 90 132 850 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 39 549 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1
 

Már a film előzetese vitát váltott ki, mivel Jenna Ortega potenciálisan káros sztereotípiákat erősít.Szerző: csd

#2
 

A kritika előzetesen Jenna Ortega karrierje legellentmondásosabb alakításaként értékelte a filmet.Szerző: csd

#3
Ragyogj, ha mersz
2023
Hol nézheted: Netflix
A tanszékvezető
2021
Hol nézheted: Netflix
Tore
2023
Hol nézheted: Netflix
Social Distance
2020
Hol nézheted: Netflix
A Larkin család
2021
Hol nézheted: TV
Véletlenül influenszer
2024
Hol nézheted: Max
Jóllét mindenáron
2023
Hol nézheted: Netflix
Alul semmi
2023
Hol nézheted: Disney+