60% 27 szavazat
Zsákutca

Zsákutca

Dead End
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
6
Szereplők (6)
7
Képek (7)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Egy közös autóban utazó csoport véletlenül elcseréli az autóját egy bankrablóéval - az utóbbi pedig ámokfutásba kezd, hogy visszaszerezze a csomagtartóban hagyott pénzt.

(Hupka Adrián)

Ország: Lengyelország
Premier: 2022.12.01. | Netflix (2022.12.01.)

Sorozat áttekintés

Hol nézheted

 
2022.12.30 szemtelen

legújabb vélemény

Lengyel kísérlet

Igencsak próbára tette a türelmemet ez műfajkatyvasz: thriller, road movie, fekete vígjáték, groteszk, és ki tudja még mit akartak beleszuszakolni az alkotók ebbe a párszor 30 percbe. Nyomasztó és idegesítő, a kellemetlen fajtából. Koncepciómentes és ötlettelen a történet, mintha a szerzők is a helyszínen improvizálták volna az eseménysort. Rossz karakterek, a szereplők az egyik helyről a másikra futkároznak, mint akik valójában nem tudják, mit akarnak az élettől és saját maguktól - miközben igen fárasztó veszekedések sorát látjuk. Talán egyetlen rövidfilm készítése egészségesebb lett volna.

0
 
2022.12.19 ofszet

Szerintem ez elég szórakoztató volt. A mindössze hat félórás epizód biztosan nem mondható túlságosan hosszúnak, vagy fárasztónak. A koncepció elég egyszerű, és rengeteg nevetést, valamint drámát csempésztek bele. A humor kissé sötét, ami talán nem mindenkinek jön be.

1
0