szerintem összességében jó kis sorozat. Minden része tartalmaz valami újat, egyedit. Nem sablonosak a részek. A színészek alakítása meggyőző. Kellemes kikapcsolódást adott.
Imádom! :) Vicces, szórakoztató, sokszínű, valóban szórakoztató kikapcsolódás az egész családnak! Azt nem mondanám, hogy eredeti, mert újat nem mond, viszont tényleg minden benne van, ami kell a tökéletes sorozathoz. A lehető legsokoldalúbb bemutatás... Több
Az elején nagyon nem tetszett, értelmetlennek találtam az összevágásokat, de addig nyomatták a Comedy Centrálon, hogy megértettem, hogy ki kicsoda és mi közük van egymáshoz, de továbbra sem tetszik, csak elfogadható. A legtöbb poén számomra nem vicces és a kameramozgás is idegesítő számomra.
Nekem ez egy teljesen átlagos időtöltő sorozat benyomását kelti. Jó benne, hogy van tanulsága minden résznek kb, hol mélyebb, hol csak valami felületes dolog. A poénok gyakran erőltetettek, de ezen felül nem egy rossz sorozat, élvezhető.
Nagyszerűnek találom, mert a szálak ügyesen vannak összefűzve, a szereplők is jók, de ami végkép tetszett, az a karakterkidolgozás: Minden vígjátékban megvannak a sablonkarakterek: a szingli, az okos, és a buta szerethető. Itt is, de itt csavart egy... Több
Eleinte imádtam, de aztán eléggé romlani kezdett a színvonal. Két szinkron létezik belőle, a Comedyset én nem szeretem annyira. Jók benne a színészek, sok és komoly témákat azrét nem kell tőle várni.
Hasonló sorozatok
Egész jó kis sorozat mindenféle obszcén tartalom nélkül, az egész családot elszórakoztatja. Szinkronból az HBO-félét ajánlom, a RETEK Klub még a címét is hatásvadászra csinálta, persze Ed O'Neil-en kívül semmi köze az Egy rém rendes családhoz.
Vicces az öreg Ed O Neillt más szerepben látni mint a rém rendes család :) Azért itt is jól alakít,hozza a tőle kötelezőt. Szerencsére nem csak rá épül a sorozat.
Egyszerű, de mégis nagyszerű. Nagyon szerettem mind a 11 évadot, külön család de mégis egy. Mindig új dolgok történnek benne, és jó látni hogyan alakul a sorsuk és hogy nőnek fel a gyerekek.
Végre egy családi sorozat, ami viszonylag új, ezáltal a cselekmény is elég modern és testhezálló is. Viszonylag sok évad van, ami jó, mert még nem láttam minden részt 5x.
Az elején nagyon nem szerettem ezt a sorozatot a kamera állások miatt. De aztán mintha belejöttek volna és egészen megtetszett. Főleg ugye Ed O'Neill miatt.