Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80

Münó, a holdbéli manó (2014)

Mune, le gardien de la lune
Filmadatlap
 
29
Szereplők
18
Vélemények
23
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2017. 08. 17.

Elég gyenge mese, csalódnom kellett benne, pedig igazán vártam már. Egyáltalán nem tetszett a képi megjelenítése sem, története is több ponton sántít.

 
indingo   2017. 04. 15.

A mese elején olyan szokatlanok voltak a figurák, de ahogy teltek a percek megszoktam, sőt a végére még tetszettek is. Nem egy Walt Disney mese, de azért érdemes megnézni.


 
dailyfilmsan   2018. 08. 03.

Kicsit elvont egy mese de édes. Nem a megszokott világot tárja a gyerekek elé. Nagy fantázia kellett ehhez a világképhez. Maga a történet a kötelességről és az elfogadásról szól. Nem lett a kedvencem de nem is tört ki a frász tőle.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 29.

Remek animációs mese. Kiváló fantáziavilág és remekül megmozgatja a kisebb gyerekek agytekervényeit. Kicsit modernizált tündérmese az alaptörténet. A képi világa lebilincselően szép.

 
Timcsi   2019. 04. 01.

Már a Holdon is manók élnek? Amúgy szép mesefilm, különleges a látványa.

 
A Münó, a holdbéli manó igazi megkoronázása a francia animáció évtizedes hagyományainak. Eredeti, látványos és izgalmas – egyszerre jelent kitűnő szórakozást kicsiknek és nagyoknak. több»
 
Egy lenyűgöző, de szigorúan egyszerhasználatos élmény, és remélem, hogy előbb-utóbb készül hozzá egy folytatás, amely képes lesz kinőni a hibákat. 7/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.