Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
81

Münó, a holdbéli manó

(Mune, le gardien de la lune)
 
mamiéstöti2  2017. 08. 17. 17:03

Elég gyenge mese, csalódnom kellett benne, pedig igazán vártam már. Egyáltalán nem tetszett a képi megjelenítése sem, története is több ponton sántít.

 
indingo  2017. 04. 15. 20:03

A mese elején olyan szokatlanok voltak a figurák, de ahogy teltek a percek megszoktam, sőt a végére még tetszettek is. Nem egy Walt Disney mese, de azért érdemes megnézni.

 
Hablaty  2016. 10. 10. 12:58

Nagyon tetszett a mese látványvilága, a karakterek és a történet sem volt sablonos. Igazi gyöngyszem.

 
Aranyhal  2015. 08. 03. 13:05

Igazán látványos, aranyos, szép, elbűvölő mese, ami még felnőtteknek is élvezhető. Nagyon igényesen kidolgozott karakterek és képi megjelenítés, igazi élményt nyújtott!

 
Pappcsino  2016. 12. 09. 10:39

Rendkívül fantáziagazdag, igen tanulságos mese, sok mondanivalóval. Minden korosztály számára megfelelő választás, egészen pici gyerekeknek is kiváló szórakozást tud nyújtani. Varázslatosan szép látványvilág, gyönyörű zene jellemzi a filmet.

Filmtekercs: Naphoz holddal
A Münó, a holdbéli manó igazi megkoronázása a francia animáció évtizedes hagyományainak. Eredeti, látványos és izgalmas – egyszerre jelent kitűnő szórakozást kicsiknek és nagyoknak.
Smoking Barrels: Münó, a holdbéli manó
Egy lenyűgöző, de szigorúan egyszerhasználatos élmény, és remélem, hogy előbb-utóbb készül hozzá egy folytatás, amely képes lesz kinőni a hibákat. 7/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.