Narcos

Narcos

2016.10.05 kozse48

Egyelőre kb. a 3-4. résznél tartok - de megmondom az őszintét, nekem tetszik. A történet vezetése is érdekes, semmilyen tekintetben nem hagyományos. Szépen ötvözi a dokumentumfilmet a feldolgozó történetessel, érdekes, működik, szokás szerint remek a... Több

2019.11.26 fjumer

nézd meg

nézd meg ! remek .

2025.03.18 Erik414913

Kiváló

Nagyon jó sorozat, és így, hogy minden része igaz történet, lenyűgöző és eszméletlen.

2024.07.19 Krisztián408998

Egészen zseniálisan mutatja be Escobar életét.

2015.11.27 hepa

A Netflix általában nem dolgozik rossz sorozatokkal, de ez egyszerűen kitűnő. Az idei év legjobbja, így mennek le a részek, hogy a végén kimondottan meglepődök, hogy milyen hamar vége lett. Az pedig, hogy igaz történetet dolgoz fel, még jobbá teszi.

2023.11.02 migraab

Remek

Rendkívül részletes és nagyrészt izgalmas sorozat, néhol leül egy kicsit, de ez nem is egy amcsi akciófilm.

2017.10.03 baritoni

Ez nagyszerű sorozat, főleg mert igen sok a valóság alapja! A 3. évadnál tartok immár Escobar nélkül, de izgalmas és lüktető! A műfaj kedvelőinek kötelező!

2024.07.15 Attiss28

Többször újranézős

Fantasztikus képi világ, magával ragadó az egész sorozat.

2017.10.10 weart

Érdekes, jó megvalósítás, kicsit dokumentumfilmes hangulat.

2024.10.25 Alejandro Fernandez

Egyik legjobb sorozat, amit valaha láttam

Lenyűgöző, ahogy Pablo Escobart alakítják... elvileg volt olyan színészjelölt, aki jobban hasonlított volna Escobarra, de inkább az adott színésszel forgattak, mivel olyan szinten le tudta utánozni a beszédstílusát is Pablónak. Sokáig kellett tanulnia, hogy ugyanolyan szlenggel beszelje a spanyolt, mint ő. ;) Megunhatatlan volt a sorozat. Nyilván jobb az első 2 évad az összesnél, de a mexikós része se okoz csalódást.

2017.02.28 Gabesz202

Az egyik legjobb sorozat, amit életemben láttam, pedig túl vagyok már jó páron. A színészek játéka is tökéletes összes. A film készítésekor részletesen odafigyeltek mindenre! Tényleg csak ajánlani tudom fantasztikusan eltalált a zene a vágás, az ere... Több