Egyelőre kb. a 3-4. résznél tartok - de megmondom az őszintét, nekem tetszik. A történet vezetése is érdekes, semmilyen tekintetben nem hagyományos. Szépen ötvözi a dokumentumfilmet a feldolgozó történetessel, érdekes, működik, szokás szerint remek a... Több
A Netflix általában nem dolgozik rossz sorozatokkal, de ez egyszerűen kitűnő. Az idei év legjobbja, így mennek le a részek, hogy a végén kimondottan meglepődök, hogy milyen hamar vége lett. Az pedig, hogy igaz történetet dolgoz fel, még jobbá teszi.
Rendkívül részletes és nagyrészt izgalmas sorozat, néhol leül egy kicsit, de ez nem is egy amcsi akciófilm.
Hasonló sorozatok
Lenyűgöző, ahogy Pablo Escobart alakítják... elvileg volt olyan színészjelölt, aki jobban hasonlított volna Escobarra, de inkább az adott színésszel forgattak, mivel olyan szinten le tudta utánozni a beszédstílusát is Pablónak. Sokáig kellett tanulnia, hogy ugyanolyan szlenggel beszelje a spanyolt, mint ő. ;) Megunhatatlan volt a sorozat. Nyilván jobb az első 2 évad az összesnél, de a mexikós része se okoz csalódást.