Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Nicholas Nickleby (2002)

Nicholas Nickleby
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
8
Képek
1
Videók

Galéria (8)

Anne Hathaway
Charlie Hunnam

Videók (1)

 
Emmersson   2021. 04. 02.

legújabb vélemény

0
Ha lehetne, NULLA csillagot adnék

Röviden: gagyi. Bővebben nem érdemes beszélni erről a celluloid-hulladékról. Vannak filmek, melyek "megdolgoznak a 2 csillagért", de ez semmit sem tett azért, hogy akármiben is kiemelkedjék. A színészek túljátszották a szerepüket, a történet annyira faék egyszerű, hogy valószínűleg egy esős vasárnapon dobta össze Dickens, az ebéd utáni kajakóma alatt. Hiába a viszonylag neves színészek, ők sem tudtak javítani a gyenge történeten. Ez a filmográfiájuk szégyenfoltja.

 
Anti007   2021. 02. 18.

1
A jóság és szeretet a zsarnokság felett

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Charles Dickens harmadik regénye egy szép családi történetet mesél el, melyben a jóképű fiatalember, Nicholas Nicleby (Charlie Hunnam) kalandjait követhetjük nyomon. A történet főhőse Devonshire-ben él szerető családja körében. Ám az édesapa elhibázo... teljes kritika»

 
cody0507   2017. 03. 23.

0

Ez egy klasszikus, jól feldolgozott Dickens történet, amely a kor egyik nagy árnyékát, az árváék és széthullott családok világát jeleníti meg. Teszi ezt ráadásul nagyon hűen. Engem legalábbis megérintett a történet.

 
Denisqoo   2016. 12. 31.

0

Sajnos nem ez a kedvenc Dickens történetem, noha nagyon szeretem az írásait. Ennek ellenére szerintem ezeket a dolgokat már jobban megírta az Twist Olivérben vagy a Szép reményekben. Itt már talán csak néhány aprósággal bővül ki ez a világ.