Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
7
Vélemények
32
Képek
4
Videók

Vélemények: Az a nap a tengerparton (2017)

 
TomÁcs   2019. 09. 23.

legújabb vélemény

A látványvilága és a hangulat, amit teremtett a fim az tetszett, de maga az alaptörténet nem, ezért csal 3 csillag.

 
indingo   2019. 07. 14.

A története eléggé szaggatott a folyamatos visszaemlékezésekkel. Maga a téma amihez nyúl elég kényes és nem könnyű beszélni róla. Az utolsó 20 perc viszont nagyon érzelmesre sikeredett csak emiatt 4 csillag.


 
Szilonka   2019. 07. 31.

Hangulatban helyenként erős volt a film, de összességében nem tartom egy erős alkotásnak a filmet. A történetében nem tetszett, hogyha a lány annyira szerette a fiút miért nem beszélt a gátlásairól.

 
airbus   2019. 02. 15.

Olvastam az Az a nap a tengerparton alapjául szolgáló könyvet, és bár nem nagyon szeretem összehasonlítani a könyveket a filmekkel, ilyenkor ez azért elkerülhetetlen. Lehet, hogy szubjektív leszek, de a regény sokkal jobban visszaadta a történet lényegét, de nem gondolom, hogy ez a színészeket múlt volna. Mindkét főszereplő óriási tehetség (Saoirse Ronan konkrétan Hollywood egyik legjobba a fiatal kora ellenére), csak azt érzem, hogy a rendezői vízió hiányzott igazából, hogy Dominic Cooke is mondani akarjon valamit, mint a könyv szerzője. Mindenesetre nem lett rossz film, egy gyengébb 4 csillagra értékelem.

 
luksa10   2019. 02. 14.

Ami a könyvben igazán jól működött, az valahogy nem akart megszületni a vásznon. Az az a nap a tengerparton nem igazán könnyű alapanyag egy filmadaptációhoz, és azt hiszem, hogy a legnagyobb hibája, hogy nem tudja megtartani a néző (jelen esetben az én) figyelmemet. Álmosító, középszerű dráma lett átlagon felüli alakításokkal.

 
FunBoi   2019. 02. 11.

​​Ian McEwan könyvei nem véletlenül annyira népszerűek, de ettől függetlenül szerintem nem mindig szerencsés adaptálni azokat a mozivászonra. Egyszerűen a karakterek ebben a történetben közel sem annyira hitelesek, mint az elvárható lenne egy ilyen produkciónál, és hát ezt nagyon is sajnáltam.

 
bart   2019. 02. 07.

Rendkívül lebilincselő történet, igazából a több hibái ellenére is, mint a kissé kiszámítható történet, vagy épp a triviális párbeszédek, egy igencsak élvezhető darab. Mindenkinek csakis ajánlani tudom!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.