Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
78
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
11
Képek
2
Videók

Érdekességek: Ördögűzés Emily Rose üdvéért (2005)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 144 216 468 dollár volt (imdb.com).

 

A film egyik főszereplője, Laura Linney azt állította, hogy a forgatás ideje alatt a tévéje éjjelente több alkalommal magától ki- és bekapcsolt.

(Kóborló )
 

A film rendezője egy interjúban azt állította, hogy elsősorban nem horrorfilmes megoldásokban gondolkodtak, hanem sokkal inkább akartak egy okos és feszült tárgyalótermi filmet kihozni a történetből.

(Kóborló )
 

Laura Linney ajánlotta a rendezőnek Jennifer Carpentert Emily Rose szerepére.

(Kóborló )
 

Jennifer Carpenter a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

A film egy Anneliese Michel nevű német nő igaz történetét dolgozza fel.

(kázsé)
 

A filmhez több bábu is készült, amiket azokhoz a jelenetekhez akartak használni, mikor Emily kicsavarodott pózban látható, de egy jelenetben Jennifer Carpenter maga látható a bábu helyett.

(kázsé)
 

A film bemutatója óta egy legenda terjed a Minnesotai Egyetemen, miszerint Emily Rose-t először ott szállta meg a gonosz. Mivel Emily Rose egy kitalált szereplő, a legenda nyilvánvalóan hamis.

(kázsé)
 

A baljós eseményeket a filmben mindig lila ragyogás előzi meg.

(kázsé)
 

Madeline Zima is jelölt volt Emily Rose szerepére.

(kázsé)
 

A film alapjául szolgáló történet Németországban történt.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.