Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%
Filmadatlap
 
28
Szereplők
10
Vélemények
11
Képek
2
Videók

Vélemények: Ördögűzés Emily Rose üdvéért (2005)

 
Hámori Balázs   2020. 09. 14.

legújabb vélemény

2

Immár 15 éves a film de mivel CGI és hasonló dolgok nem voltak benne így ez maximum a kép minőségén látszik. Mindjárt az elején megemlíteném az Emily Rose-t alakító Jennifer Carpenter-t, egy szóval: zseniális. Az amit leművelt a forgatáson hátborzong... több»

 
Sabnock Sanatory   2018. 03. 15.

0

Jól sikerült film, bár nálam a nagy áttörést nem hozta meg. Izgalmas és felkavaró, kissé furcsa képsorok keverednek benne. Összességében egy jó horror a maga nemében.


 
Kóborló   2020. 01. 15.

0
Tárgyalótermi film még sosem volt ennyire félelmetes

Minden ember számára vannak olyan filmek, amik kimondottan közel állnak a szívükhöz. Nálam eme remek kis film pont ilyen lenne, de persze megértem azon nézőket is, aki nem magasztalták fel az Ördögűzés Emily Rose üdvéért című filmet annyira, mint sze... teljes kritika»

 
SzFa   2017. 09. 19.

0

Számomra egy átlagos ördögűzős film volt. A történet átlagos, a megvalósítás átlagos, a jelenetek átlagosak. Félelmetes horror, de engem akkor sem fogott meg.

 
Di Canio   2020. 03. 25.

0

Komoly film ha valaki hisz az ilyen dolgokban, ha nem akkor nem nagyon fog bejönni. A bíróság meg valószínűleg így működik most is.

 
Róbert Gyenes   2020. 02. 09.

0

Nem vártam tőle sokat, hisz nem egy mai film.. de ennek ellenére 100szor jobb mint egy mai átlagos “horror”. A történet nagyon érdekes és elgondolkodtató főleg,hogy igaz történet alapján készült.

 
Doriss   2017. 08. 15.

0

Azoknak ,akik szeretik ezt a kategóriát, és azon belül az ördögűzést, kötelező darab! Egy film klasszikus, ami még ma is megállja a helyét. Csak ajánlani tudom.

 
daveppp   2017. 10. 18.

0

Tetszett, hogy egy bírósági tárgyalás során követhetjük nyomon, hogy mi is történt Emily -vel. JC nagyon jól játssza a megszálottat. A befejezés egyrészről nagyon jó, mert megadja nekünk a válaszlehetőséget, hogy döntsük el melyik oldalnak adunk igaz... több»

 
Holló   2015. 06. 04.

0

Nem volt rossz, bár persze az, hogy végig lebegtetve volt ez a "most akkor természetfeletti, vagy nem természetfeletti" dolog kicsit elvette az élét az egésznek, és az ember nem tudta magát annyira átadni a misztikus rettegésnek, vagy hogy mondjam. P... több»

 
Ronin   2014. 12. 23.

0

Az egyik legfélelmetesebb film, amit valaha láttam - már persze az igazi ördögűző után. Miután megnéztem, vagy egy hétig minden nap felébredtem hajnali háromkor, és majd összecsináltam magam (aki látta a filmet, az érteni fogja). De ettől függetlenül... több»