Az Órák (Összeláncolva) (2013) a MAFAB közösségi visszajelzései alapján lelkileg nyomasztó, érzelmileg megfogó dráma/thriller. A film a MAFAB.hu közösségétől 10 értékelés alapján 70%-os tetszésindexet kapott, ami kedvező eredménynek számít. A vélemények egyszerre emelik ki a történet erős érzelmi hatását és maradandó élményét, miközben egyes nézők monoton, üres filmként, illetve Paul Walker alakítását nem kiemelkedőként írták le. A Paul Walker, Génesis Rodríguez és Judd Lormand főszereplésével készült filmet Eric Heisserer rendezte, és a dráma a rendőrdráma, katasztrófafilm és pszichológiai thriller elemeit is felvonultatja. Amikor Nolan újszülött gyermeke inkubátorban marad a Katrina hurrikán által sújtott New Orleans-i kórházban, a férfi az evakuálás, az áramszünet és az emelkedő víz ellenére sem hagyja magára.
Hirdetés
IMDB értékelés:
6.3/10
Rendező: Eric Heisserer
Író: Eric Heisserer
Író: Eric Heisserer
Zene: Benjamin Wallfisch
Szereplők: Paul Walker, Génesis Rodríguez, Judd Lormand, Nick Gomez, Nancy Nave, Shane Jacobsen, Natalia Jaroszyk, TJ Hassan
Premier: 2013.03.10.

A képen: Génesis Rodríguez
Génesis Rodríguez
Paul Walker
Az Órák egy lelkileg nyomasztó, erős dráma/thriller, ami hatással van az emberre. Érzelmileg megfogó, gyenge idegzetűek ne nézzék meg. Viszont a vége happy end
Nekem maradandó élményt hagyott a film. Szinte brilliáns a történet, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A film összbevétele 801 983 dollár volt (imdb.com).