Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
48%

Végtelen vihar (2022)

Infinite Storm
Filmadatlap
 
18
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Naomi Watts
Naomi Watts
Naomi Watts

Videók (1)

 
József-Lendvai   2023. 03. 23.

legújabb vélemény

0

Végtelenül unalmas. A karakterek egyáltalán nincsenek felépítve. A férfi főszereplőt játszó csávó valami borzalmas színész. Inkább menjetek ki a szabad levegőre, és nézzétek, hogyan nő a fű, az érdekesebb, mint ez a film.

 
HE7EDIK   2023. 03. 19.

1
Az univerzum a végtelen szépség vihara

Naomi Watts tőle szokatlan szerepben, egy hegyimentőről nem éppen egy 50 kilós nő jutna eszünkbe, de többet szenved a filmben, mint Jézus a kereszten, szóval ettől el tudtam vonatkoztatni. Az a pali annyira idegesítő volt, tuti ledobtam volna a hegyről, még szerencse, hogy nem én voltam ott. A film egy szenvedéstörténet, de a lényeg a végén hangzik el, mikor Watts beszélget a megmentettjével, és azt ecseteli, hogy még egy hóviharban is mennyi szépség van, mindazok ellenére, amiken keresztül ment. Mert ez a film fő mondanivalója: akármilyen szar is az élet, mindig lehet benne találni valami szépséget, örömet, amibe lehet kapaszkodni.

 
Caravaggio1978   2022. 12. 28.

0
Mindenki öregszik, mi is, amúgy irreális vagy sem, ez megtörtént.

Aki a végtelen tárakkal szereplő szuperhősös akciófilmeken nevelkedett, szerintem az le fogja pontozni. Egyébként, ha utánajárunk, az események pontosan így történtek a valóságban is.

 
philboy   2022. 07. 06.

0

Az egész filmnézés alatt azon tűnődtem, hogy mikor lesz vége, a színészi játék rossz és merev volt, a műhó tényleg hihetetlen volt, a tempó pedig zavaros.

 
majkymi   2022. 06. 20.

0

Ne nézd meg ezt a filmet. Unalmas, irreális és teljesen szar. Azt tanácsolom, hogy spórolja meg magának az időt és a fáradságot mindenki, és nézzen meg egy rendes filmet.