Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
30
Szereplők
4
Vélemények
7
Képek
1
Videók
Paulette
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Berto49   2019. 05. 12.

legújabb vélemény

Ízetlen szórakoztatás

Szeretem, ha a filmeknek van némi valóságalapja, ezt még a vígjátékoknál is elvárom. Ennél a filmnél azonban nem teljesült ez a követelmény. Egyetlen értékelhető mozzanata van, Paulette szerepében a kitűnő Bernadette Lafont, akinek az utolsó munkái közé tartozik, ugyanis 2013-ban, a franciaországi bemutatás évében, 74 évesen halt meg. Valóságos szipirtyót alakított a film nagyobb részében. Ilyen ellenszenves szereplőt szerencsére ritkán lehet látni. Aztán amikor az „üzlet” beindult (ne részletezzük, hogy milyen jellegű ez a vállalkozás, mert nagyon kiagyalt, izzadságszagú) fokozatosan megváltozott. Szerencsétlen hét éves félvér unokáját (Ismaël Dramé) csak sajnáltam, hogy ilyen „nagyi” jutott neki. Ami különösen nem tetszett az a Renée nevű mellékszereplő nevetségesnek szánt alakja. Egy súlyos betegségben szenvedő idős hölgyet nagyfokú bárdolatlanság így bemutatni. A francia úgynevezett vígjátékok erős lejtmenetben tartanak a csapnivaló, gyatra minőség felé. Ez a film egy a sok közül, de állatorvosi lóként minden jellegzetességével rendelkezik.

 
Paránytrilla   2019. 02. 25.

Nagyon tetszett ez a film! Nem egy sablonos sztori, nagyon tetszett Paulette karakterfejlődése, a csattanó pedig a végén egészen zseniális. :)


 
varjú   2016. 12. 06.

Naggyon jó!!...nagyon emberi, nagyon mai. Én is vennék cukorkát Paulettől, no nem függésből, hanem jóindulatból....

 
Sniper   2014. 12. 28.

Nagyon jó humorral megcsinált film egy viszonylag kényes témáról. A főszereplő jól alakította szerepét, kellemesen csalódtam a rendezésben. A franciák mindig tudják mit miért csinálnak....

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.