Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
79%

Pokémon (1997)

Pokémon
Filmadatlap
 
105
Szereplők
16
Vélemények
8
Képek
Videók
 
supermario4ever   2020. 06. 05.

legújabb vélemény

0

Mivel ez az első nagy Pokémon sorozatot foglalja magában, ezért meglehetősen hullámzó a minősége. 276 részes, és az első két generációs Pokémonokat mutatja be, és magában foglalja az Indigo (vagy Kanto), az Orange és a Johto szériát is. Az első kb. 1... több»

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

0

Számomra egy abszúrd mese, soha nem tudott elkápráztatni, most meg a Pokémon vadászat hódít, de én ezt is mindenképp negatív dolognak tartom.


 
indingo   2017. 12. 29.

0

Hihetetlen, hogy mennyire meg tudta hülyíteni a gyerekeket. És az akkori gyerekek ma már felnőtt fejjel vadásszák a Pokémonokat. Mindig volt valami rejtély az egész sztoriban, hogy hogyan férnek bele azokba a labdákba.

 
Deku   2017. 08. 23.

0

Gyerekkoromban alig vártam a hétvégéket, hogy nézhessen a következő epizódokat. Nagyon aranyos anime még ma is. Tele izgalommal és mókás pillanatokkal. Úgy bizony szavamra.

 
babsy88   2016. 08. 06.

0

Nagyon jó mese, egy kitalált világról, ahol különös kis állatokat kell egy pokélabdába fogni, hogy egymás ellen versenyeztessék őket. Minden állatkának különböző képessége van. Izgalmas kalandok várják a mese főhősét.

 
Norbi   2018. 07. 23.

0

Vigyázat komoly függőséget okozhat. A mára már kifejlesztett játékban el lehet kapni őket, amibe páran már bele is haltak. Amúgy a mese aranyos, magával ragadó de a gyerekekre azért vigyáznék..:D

 
TomÁcs   2018. 04. 22.

0

Kezdetben kedveltem ezt a mesét, de egy idő után sok lett. Ezek a kimondhatatlan nevű és behatárolhatatlan fajú állatok. A sok harc meg torna egy idő után unalmas.

Galéria (8)

A film összbevétele 18 950 481 dollár volt (imdb.com).

 

A Super Mario után a második legtöbb videójátékot adták el a Pokémonból.

(HETEDIK )
 

A sorozat sok embernél okozott epilepsziás rohamot.

(HETEDIK )
 

A Pokémon széria több mint 20 milliárd dollárt hozott világszerte.

(HETEDIK )
 

A sorozatból számos mozifilm készült.

(HETEDIK )
 

A sorozatból számos videójáték készült.

(HETEDIK )
 

Pokemon olyan társadalmat mutat be, ahol a gyerekeket egyedül álló anyukák nevelik. Gondolom ti is észrevettétek hogy semelyik családnál a törtét során nem jelenik meg a családfő.

(Orosz István)
 

A Pokélabdákat egy Gashapon kapszula inspirálta amit kihelyezett gépekben vásárolhatnak az emberek és egy kis ajándék van a belsejükben.

(beero88)
 

Japán Pikachu-t választotta kabalának a 2014-es Világ Kupában.

(beero88)
 

Ash japán neve Satoshi, utalva a készítőre Satoshi Tajiri-re.

(beero88)
 

A Legendás Pokémon „The Swords of Justice” anime mozi A Három Muskétáson alapszik. Cobalion mint Athos, Terrakion mint Porthos és Virizion mint Aramis. Kaldeo-t pedig a fiatal d’Artagnan inspirálta.

(beero88)