Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
79
Filmadatlap
 
105
Szereplők
16
Vélemények
8
Képek
Videók
Pokémon
 
supermario4ever   2020. 06. 05.

legújabb vélemény

Mivel ez az első nagy Pokémon sorozatot foglalja magában, ezért meglehetősen hullámzó a minősége. 276 részes, és az első két generációs Pokémonokat mutatja be, és magában foglalja az Indigo (vagy Kanto), az Orange és a Johto szériát is. Az első kb. 120 részig kiváló az egész anime. Nagyon szerethetően, és nem utolsósorban változatosan, ötletesen mutatja be a Pokémonok világát. Engem is komoly rajongóvá tett. Viszont utána sokat romlott a minőség. Folyamatosan ugyanazok az ötleteket látni, már unalmas volt egy idő után. A Pokémonokat ugyanakkor végig szerethetően mutatja be az anime, mindegyik úgy viselkednek, olyan támadásokkal rendelkeznek, amilyenekkel a játékokban. És amíg változatosak, ötletesek voltak az epizódok, addig végtelenül élvezetes volt az anime, de ahogy beállt az, hogy Ash-ék járták az útjukat, találkoztak valakivel, segítettek neki, feltűnt a gonosz rakéta csapata, akik el akarták venni mások Pokémonjait, de persze Pikachu-nak köszönhetően felsülnek, ez egy idő után rettenetesen unalmas volt. Az anime azért is követi nagyon hűen a videojátékot, mert eredetileg azért készítették el, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik elakadtak a játékokban. Sokáig jó volt nézni, de a legújabb sorozatokról már, mint Nintendo rajongóként mondom azt, hogy nem nekem szólnak.

 
mamiéstöti2   2018. 12. 03.

Számomra egy abszúrd mese, soha nem tudott elkápráztatni, most meg a Pokémon vadászat hódít, de én ezt is mindenképp negatív dolognak tartom.


 
indingo   2017. 12. 29.

Hihetetlen, hogy mennyire meg tudta hülyíteni a gyerekeket. És az akkori gyerekek ma már felnőtt fejjel vadásszák a Pokémonokat. Mindig volt valami rejtély az egész sztoriban, hogy hogyan férnek bele azokba a labdákba.

 
Deku   2017. 08. 23.

Gyerekkoromban alig vártam a hétvégéket, hogy nézhessen a következő epizódokat. Nagyon aranyos anime még ma is. Tele izgalommal és mókás pillanatokkal. Úgy bizony szavamra.

 
babsy88   2016. 08. 06.

Nagyon jó mese, egy kitalált világról, ahol különös kis állatokat kell egy pokélabdába fogni, hogy egymás ellen versenyeztessék őket. Minden állatkának különböző képessége van. Izgalmas kalandok várják a mese főhősét.

 
Norbi   2018. 07. 23.

Vigyázat komoly függőséget okozhat. A mára már kifejlesztett játékban el lehet kapni őket, amibe páran már bele is haltak. Amúgy a mese aranyos, magával ragadó de a gyerekekre azért vigyáznék..:D

 
TomÁcs   2018. 04. 22.

Kezdetben kedveltem ezt a mesét, de egy idő után sok lett. Ezek a kimondhatatlan nevű és behatárolhatatlan fajú állatok. A sok harc meg torna egy idő után unalmas.

A film összbevétele 18 950 481 dollár volt (imdb.com).

 

A Super Mario után a második legtöbb videójátékot adták el a Pokémonból.

(HETEDIK )
 

A sorozat sok embernél okozott epilepsziás rohamot.

(HETEDIK )
 

A Pokémon széria több mint 20 milliárd dollárt hozott világszerte.

(HETEDIK )
 

A sorozatból számos mozifilm készült.

(HETEDIK )
 

A sorozatból számos videójáték készült.

(HETEDIK )
 

Pokemon olyan társadalmat mutat be, ahol a gyerekeket egyedül álló anyukák nevelik. Gondolom ti is észrevettétek hogy semelyik családnál a törtét során nem jelenik meg a családfő.

(Orosz István)
 

A Pokélabdákat egy Gashapon kapszula inspirálta amit kihelyezett gépekben vásárolhatnak az emberek és egy kis ajándék van a belsejükben.

(beero88)
 

Japán Pikachu-t választotta kabalának a 2014-es Világ Kupában.

(beero88)
 

Ash japán neve Satoshi, utalva a készítőre Satoshi Tajiri-re.

(beero88)
 

A Legendás Pokémon „The Swords of Justice” anime mozi A Három Muskétáson alapszik. Cobalion mint Athos, Terrakion mint Porthos és Virizion mint Aramis. Kaldeo-t pedig a fiatal d’Artagnan inspirálta.

(beero88)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.