Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
80%

Pyewacket (2017)

Pyewacket
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
2
Videók

Galéria (8)

Videók (2)

 
Caravaggio1978   2019. 03. 03.

legújabb vélemény

0
Nézz körül hány ilyen fiatal van körülötted!!!

Egy átélhető, emberi történetet mutat be,ami a mindennapokban bárhol megeshet, a hús-vér emberi dráma sokkal megrendítőbb tud lenni, mint egy démonpofa, ezért aztán végig Leah és anyjának gondterhelt kapcsolata van a középpontban. Az erdőben megidézett démon csupán felerősíti a létező konfliktusokat. Bizonyos jelenetekben látszik, hogy Leahék nagyon szeretik egymást, azonban a viszonyuk sosem tud tartósan jó irányba haladni. Az igazi démon tehát nem az erdőben vagy a padláson, vagy az ágy alatt van, hanem a kapcsolatokban. Bennünk, emberekben dúl a valódi horror, és ennél nincs félelmetesebb,ezek az igazi horrorfilmek amik ezt próbálják megmutatni. Neked kedves olvasó hány ilyen lány van a környezetedben??

 
Márton   2018. 09. 20.

a nap véleménye

1
Sok piros pont jár a Pywacket-nek

Kivételesen azzal kezdeném, hogy a Pyewacket egy nagyon jó film lett! Nulla ismeretem volt róla (még egy előzetest sem tekintettem meg előtte) csupán egyetlen információ miatt választottam esti szórakozásomnak eme alkotást, az pedig a rendező és egyb... teljes kritika»

 
yanxuxing   2018. 07. 18.

1

Tetszett, hogy nem jumpscare-ekkel hozták a frászt az emberre, hanem azzal, hogy szinte én magam is éreztem azt a terrort, amit Leah. A főszereplő lány csupán akkor kezdett szimpatikus lenni, mikor kezdődtek a bajok, addig a hajamat téptem a gyereke... több»

 

Nicole szerepel az Áldott gyermek és A képzeletbeli barátnő című thillerekben is. Laurie Holden filmográfiája picit szerteágazóbb, szerepelt A köd, a Silent Hill, Fantasztikus négyes című filmekben is.

(Caravaggio1978)
 

A kritikusok körében igencsak sikeres volt a film, hisz a Rotten Tomatoes kritikagyűjtő oldalon 86%-on áll.

(Márton)