Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
67

Őrzött idő (2017)

The Keeping Hours
Filmadatlap
 
21
Szereplők
6
Vélemények
4
Képek
1
Videók
 
Márton   2018. 09. 16.

A The Keeping Hours című filmről semmit nem olvastam vagy halottam eddig, viszont már maga a tartalma és a műfaji besorolásával sikerült az érdeklődésemet felkeltenie. Nagyon ritkán találkoztam olyan filmmel ami egyben horror, dráma és a romantikus filmekre jellemző szálakkal operál (bár azért a horror szálat jómagam nagyon nagy túlzásnak éreztem, sokkal inkább mondanám a horror témát inkább misztikumnak)! Az első amit mindenképp meg kell említeni a filmmel kapcsolatban, hogy nagyon jól adagolja a fentebb felsorolt műfajok jellemzőit végig a film alatt! Tehát ahhoz képest hogy lehetne egyfajta egyvelegként is említeni a kész filmet, szinte tökéletesen találta meg az egyensúlyt a műfajok közt. Ez kimondottan tetszett nekem. A filmben még számos pozitív dolgot találtam. az egyik ilyen dolog a színészek voltak. Nincsenek benne kimondottan ismert színészek, viszont nagyon korrekt alakítások annál inkább. Az első dolog e téren, hogy már a film elején sikerül a színészeknek megkedveltetniük magukat velem és ahogy halad a film, úgy lettek még megkapóbbak az alakításuk. A történetre nem mondanám hogy egyedi és hogy hasonlót még nem készítettek, viszont mindenképpen működőképes volt! Az én érdeklődésemet végig fent tudta tartani és szerintem ezzel bárki aki szereti a misztikus drámákat, úgyszintén így lesz. Talán csak a zeneszerzőt lehet kicsit kárhoztatni, hogy egy ilyen minőségi és szép filmhez nem sikerült annyira megkapó zenét összehoznia. Tehát a The Keeping Hours (amit ha jól láttam A megtartott órák-ra fordítottak nem hivatalosan le) egy nagyon jó film lett és jól sikerül a nézőjének átadnia a film mondanivalóját is (mert hát van mondanivalója nem is kicsi) de mindenképp azt is érdemes megjegyezni a filmmel kapcsolatban, hogy egy igen nehéz alkotás lett. Nálam a kedvencek közt a helye!

 
Hakker   2018. 10. 12.

Nem rossz film, de ez a kategória nem a kedvencem. Kissé hatásvadásznak tűnt, viszont nem volt benne sok üresjárat. Sok tanulságot nem vontam le a filmből.


 
stomachh   2018. 10. 08.

Misztikus drama, ennek a ket mufajnak tokeletes egyvelege. Lanyoknak zsebkendot be kell kesziteni.

 
erned   2018. 11. 11.

Nagyon jó film! Fordulatos lezárással! Ajánlom nagyon!

 
Alphik   2018. 03. 13.

A film az valahogy úgy van megalkotva, hogy a család együtt nézhesse, de ettől el is veszett valami lényegi dolog, amitől számomra teljesen lapossá vált ez a koncepció.

 
Kinek ajánljuk: akit nem zavar, ha a mogyorós csokiban nincs mogyoró és – nem mellesleg – nem kap sikítófrászt a romantikus drámáktól. több»


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.