Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68

Őrzött idő (2017)

The Keeping Hours
Filmadatlap
 
21
Szereplők
10
Vélemények
4
Képek
1
Videók
 
Márton   2018. 09. 16.
Talán még mondanivalója is akad valahol mélyen

A The Keeping Hours című filmről semmit nem olvastam vagy halottam eddig, viszont már maga a tartalma és a műfaji besorolásával sikerült az érdeklődésemet felkeltenie. Nagyon ritkán találkoztam olyan filmmel ami egyben horror, dráma és a romantikus filmekre jellemző szálakkal operál (bár azért a horror szálat jómagam nagyon nagy túlzásnak éreztem, sokkal inkább mondanám a horror témát inkább misztikumnak)! Az első amit mindenképp meg kell említeni a filmmel kapcsolatban, hogy nagyon jól adagolja a fentebb felsorolt műfajok jellemzőit végig a film alatt! Tehát ahhoz képest hogy lehetne egyfajta egyvelegként is említeni a kész filmet, szinte tökéletesen találta meg az egyensúlyt a műfajok közt... több»

 
Timcsi   2019. 01. 30.

Nekem tetszett a film. Picit másra számítottam, de elgondolkodtató és megható film.


 
BoBamburg   2019. 01. 30.

Attól függetlenül ,hogy horrornak van bekategorizálva, és én úgy is álltam neki, kissé csalódtam. Mert köszönő viszonyban sincs a horror műfajjal. Ellenben egy kellemes, már-már megható romantikus dráma, némi misztikummal. Nem egy világmegváltó darab, amit valaha is emlegetnék, de egyszeri megnézésre teljesen jó, ha valaki valami hasonlóra vágyik.

 
indingo   2018. 11. 16.

A történet alapelgondolása nem volt rossz, de a magvalósítás picit gyermeteg.

 
Hakker   2018. 10. 12.

Nem rossz film, de ez a kategória nem a kedvencem. Kissé hatásvadásznak tűnt, viszont nem volt benne sok üresjárat. Sok tanulságot nem vontam le a filmből.

 
Kinek ajánljuk: akit nem zavar, ha a mogyorós csokiban nincs mogyoró és – nem mellesleg – nem kap sikítófrászt a romantikus drámáktól. több»
 

A film forgatását 2015 decemberében kezdték el és 2016 januárjában már be is fejezték, viszont hivatalosan a filmet csak 2018 júliusában mutatták be!

(Márton )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.