Játssz karácsonyi ajándékcsomagért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
NA
 
Zsombi  2017. 08. 18.

Megvoltak a maga pillanatai, de nagyobb részt idétlenkedés volt az egész. Engem nem sikerült meggyőzni, egy hét múlva már nem is fogok rá emlékezni. De nem mondom, hogy rossz volt, egyszerűen csak nem az én világom. Kár, hogy utólag derült ki .

 
spikeZ  2017. 08. 17.

Hát, a francia humor engem most nem győzött meg. Értem én, hol kellett volna nevetni, de nem igazán volt min... Ha el is mentek rá, túl sokra ne számítsatok. Többet vártam, kész.

VOX.hu - RAID: A törvény nemében
A törvény nemében cselekményvezetése elképesztően döcögős, a viccesnek szánt jelenetek javarészt csak hányavetien egymás után vannak dobálva, így kicsit olyan élmény a filmet nézni, mintha az utcán egy pityókás ismeretlen állna neki viccelődni, javarészt összefüggéstelenül. 50/100
 

A rendező, Dany Boon egy interjúban elmondta, hogy a filmje egyszerre tisztelgés Jean-Paul Belmondo és azon francia thrillerek előtt, melyek inspirációt nyújtottak az amerikai filmeseknek.

(hp)
 

A 2015-ös párizsi terrortámadások után a francia hatóságok nem engedélyezték a stábnak, hogy az utcákon forgassanak katonai egyenruhában. Ezért néhány akciójelenetet végül Belgiumban forgattak le.

(hp)
 

Dany Boon és a forgatókönyvíró, Sarah Kaminsky sok energiát fordítottak arra, hogy hitelessé tegyék a filmet. Ennek érdekében személyesen találkoztak a francia nemzeti rendőrség elit egységének vezetőjével, Jean-Michel Fauvergue-vel.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.