Talán a idei év egyetlen karácsonyi filmje, ami megy moziban. A hangulata jó és humoros. Van benne látvány. A színészek hozzák a megszokott színvonalat. Arra teljesen jó a film, hogy egy 2 órára kikapcsoljon! Bár azért a Jumanji rendezőjétől egy kicsit többet vártam! De bőven nézhető. Már csak a hangulata miatt is!
Szuper jó kis karácsonyi fantasy. Végig a képernyő előtt tartja a figyelmet, izgalmas, pörgős, és nem utolsósorban látványos. Mindig akad valami újabb mikulásos történet más szemszögből megfilmesítve. Remek színészek húzónévként. Karácsonykor, vagy bármikor tökéletes családi kikapcsolódás.
Abszolúte nem volt számomra karácsonyi hangulata. Egy lélektelen, cukormázzal leöntött mozi.
Az MGM és a Warner Bros. elhozta nekünk az év legviccesebb, de leginkább kellemetlenül borzalmas karácsonyi akciódús filmvígjátékát, Dwayne Johnson, J.K. Simmons, Lucy Liu és Chris Evans főszereplésével A Mikulás-mentőakció c. animációs film élőszere... Teljes kritika
Nagyon lealjasodott a filmipar. Kettő, ha nem is akkora színész, de karakterek. Tök érdekes, hogy mire van igénye a mostani nézőnek. Hol maradnak az igazán jó akciófilmek? Nem tartom színésznek Dwayne Johnsont, de képernyőn jól mutat a macsó bunyós k... Több
Nem rossz film, bár nem hagyott maradandó élményt. Pörgős, vicces, tele mindenféle beszélő izékkel, törpékkel, fura figurával. A története kiszámítható, de egynek mindenféleképpen elmegy, már csak a karácsonyra való tekintettel is. Moziban telt ház volt, összességében tetszett.
Látványos filmecske! Nekem annyira nem szimpi az összevont animéval. Lényegében izgalmas, és leköti az embert, a színészek nem egy megszokott szerepben tűnnek fel!
Bevallom, kicsit bizalmatlan voltam ezzel a filmmel kapcsolatban, de be kell látnom, hogy irtó szórakoztatóra sikerült. Amolyan feel good movie, amiről el tudom képzelni, hogy bármikor meg lehet majd nézni a későbbiekben is.
Egyszer megnézős film, de szigorúan csak karácsony környékére javaslom. El nem tudom képzelni, hogy nyáron lekötne. Azért 3 pontot megér.
A történet nem rossz, de, hogy így kell kinézni a karaktereknek egy karácsonyi filmben, az elég meghökkentő.
A legjobb karácsonyi film, amit valaha láttam! Modern és jól felépített, de szirupos és kellően karácsonyi. A színészek hozták a megszokottat, és a poénok is rendben voltak.