Rólam

Örömmel üdvözöllek a profilomon! Szenvedélyesen szeretek filmeket nézni és megosztani az élményeimet másokkal.

A filmek világa számomra egy végtelenül izgalmas birodalom, ahol a történetek és karakterek színes palettája minden alkalommal lenyűgöz és inspirál. Az elmúlt évek során számos remekművet láttam, és mindig nyitott vagyok az újabb felfedezésekre.

A profilomban megosztott válogatásaimban igyekszem összehozni a klasszikusokat és az újabb alkotásokat is, hogy mindenki találjon kedvére valót. Legyen szó akár egy felejthetetlen kalandról vagy egy megindító drámáról, mindig próbálom kiemelni azokat az alkotásokat, amelyek megérintették a szívemet.

Remélem, hogy együtt fedezhetjük fel a filmművészet végtelen sokszínűségét és varázsát, és egy kicsit közelebb hozhatjuk egymáshoz ezt a fantasztikus közösséget. 

Jó volt az irány és a főszereplő, aztán sokat akart a szarka, és a film második fele lehúzza átlagosra. Időarányosan csökken a feszültség, majd a végén fel, de már nem me... több»
2021. 03. 06.
Régen látott jó film
Az utóbbi években nem emlékszem olyan filmre, amely azt a hatást váltotta ki belőlem, hogy utána napokig ketyegjen a fejemben. Jelen esetben ez megtörtént egy olyan filmt... több»
2021. 03. 04.
Nézhetetlen
A túlerőltetés
A filmet nézve folyamatosan azon gondolkodtam kapcsoljam-e ki, vagy végre változik a sok pozitív visszajelzés miatt. Aztán rádöbbentem, vagy amikor már azt hiszem, hogy e... több»
A hulla (2012)