52% 133 szavazat
Rémségek cirkusza

Rémségek cirkusza

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant
Filmadatlap
8
Vélemények (8)
18
Szereplők (18)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
4
Érdekességek (4)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A tizennégy éves Darren semmiben sem különbözik a kertvárosi kölyköktől. Ám mindez megváltozik, miután a barátjával találkoznak egy utazó cirkusszal. A kamaszt megigézi a Rémségek cirkuszának és szörnyeinek világa. Nem csoda, hogy igent mond a Larten Crepsley nevű vámpírnak, amikor az felajánlja neki, hogy őt is vérszomjassá változtatja. Az újdonsült vérszívó csatlakozik a cirkusz förtelmes társulatához, és ezzel együtt belecsöppen a vámpírok és a még náluk is veszedelmesebb ellenfeleik, a vérszipolyok között folyó ádáz küzdelembe.

Rendező: Paul Weitz
Forgatókönyvíró: Paul Weitz, Brian Helgeland, Darren Shan
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2009.10.22.
 
2022.05.09 JRD

legújabb vélemény

Az összes könyvet olvastam

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Vártam a filmet is. Nem csalatkoztam. Egy könnyed stílusú "gyerekhorror" könyvből készítettek egy könnyed stílusú filmet. A színészeket jól választották ki a szerepekre. Van itt minden: érdekes pók, misztikus főgonosz, nyugodt és vérmes vámpírok, szakállas nő, kígyógyerek, kétgyomrú mutatványos és még sorolhatnánk a Rémségek cirkuszának érdekes szereplőit. Egyik nagy kedvencem, nem egyszer néztem már meg. De, ne hallgass rám! Nézd meg és döntsd el te magad! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

1
 
2018.07.24 Norbi

Hogy fogalmazzak.... egyszerűen borz-alom. Semmi de ég adta semmi pozitív dolog nem történt ebben a filmben, mintha több dolog összeakartak volna egybegyúrni.

1
 
2019.04.23 Ms. Akárki

A könyveket imádom, de ez a film sajnos majdhogynem nézhetetlenre sikerült. Annyi mindent megváltoztattak. És fel nem foghatom, miért kell mindenbe beleerőszakolni egy szerelmi szálat, még, ha a könyvben benne se volt. A színészi játék is harmatgyenge sajnos, akárcsak az animáció.

0
 
2019.04.29 Norbert93

Nagyon szomorú vagyok a film kapcsán. Olvastam anno a film alapjául szolgáló regénysorozatot, és nagyon bíztam benne, hogy sikeresen bevezetik a kánont a filmes világba, akárcsak a Harry Pottert, erre kapunk egy az első három részből összeollózott ka... Több

0
 
2016.09.14 Zoe091

A Darren Shan könyvek elolvasása után néztem meg a filmet és nagyon örülök, hogy utána, mert ha a filmet néztem volna meg előbb, akkor nem hiszem elolvastam volna... Annyira nem keltette fel az érdeklődésem. Egyszer meg lehet nézni.

0

A film összbevétele 39 753 957 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Az eredeti címe Cirque du Freak.Szerző: JRD

#2
 

A Vámpír könyvek első része az ifjúsági horror sorozatban.Szerző: JRD

#3
 

A film Darren Shan azonos című könyvsorozata alapján készült. Szerző: rbernadett

#4