Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
45%

Rémségek cirkusza (2009)

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant
Filmadatlap
 
18
Szereplők
7
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Norbert93   2019. 04. 29.

legújabb vélemény

Nagyon szomorú vagyok a film kapcsán. Olvastam anno a film alapjául szolgáló regénysorozatot, és nagyon bíztam benne, hogy sikeresen bevezetik a kánont a filmes világba, akárcsak a Harry Pottert, erre kapunk egy az első három részből összeollózott ka... több»

 
Norbi   2018. 07. 24.

Hogy fogalmazzak.... egyszerűen borz-alom. Semmi de ég adta semmi pozitív dolog nem történt ebben a filmben, mintha több dolog összeakartak volna egybegyúrni.


 
Ms. Akárki   2019. 04. 23.

A könyveket imádom, de ez a film sajnos majdhogynem nézhetetlenre sikerült. Annyi mindent megváltoztattak. És fel nem foghatom, miért kell mindenbe beleerőszakolni egy szerelmi szálat, még, ha a könyvben benne se volt. A színészi játék is harmatgyenge sajnos, akárcsak az animáció.

 
Mr. Z   2015. 06. 07.

Szörnyű könyv adaptáció ez. Egyetlen egy pozitívumot tudok mondani és az John C. Reilly választása Larten szerepére. Egy jó filmben tökéletes választás lett volna a komor vámpír eljátszására. Talán külön álló filmként megállta volna a helyét így azon... több»

 
Lost Silver Book Nézhetetlen  2016. 12. 03.

Elolvastam a könyvet, majd bőrömből kiugorva vártam a filmet, mert a könyv letehetetlen! Ezt a filmet szerintem azért hozták létre, hogy soha senki el ne olvassa könyvet. Förtelem ez a film. A könyv 10/10-es, a film nézhetetlen. Ezt a filmet úgy öss... több»

 
szune40   2015. 06. 18.

Ez az egyik lehető legborzasztóbb adaptáció amit valaha láttam. Pozitívat nem tudok rá mondani. Így van egyedülálló filmként talán meg is állta volna a helyét így azonban ez bukta.

 
Zoe091   2016. 09. 14.

A Darren Shan könyvek elolvasása után néztem meg a filmet és nagyon örülök, hogy utána, mert ha a filmet néztem volna meg előbb, akkor nem hiszem elolvastam volna... Annyira nem keltette fel az érdeklődésem. Egyszer meg lehet nézni.

A film összbevétele 39 753 957 dollár volt (imdb.com).

 

A film Darren Shan azonos című könyvsorozata alapján készült.

(rbernadett)