Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
48

Rémségek cirkusza (2009)

Cirque du Freak: The Vampire's Assistant
Filmadatlap
 
18
Szereplők
7
Vélemények
9
Képek
1
Videók
 
Norbert93   2019. 04. 29.

legújabb vélemény

Nagyon szomorú vagyok a film kapcsán. Olvastam anno a film alapjául szolgáló regénysorozatot, és nagyon bíztam benne, hogy sikeresen bevezetik a kánont a filmes világba, akárcsak a Harry Pottert, erre kapunk egy az első három részből összeollózott katyvaszt borzalmas szereposztással, pocsék rendezéssel és fantáziátlan forgatókönyvvel.

 
Norbi   2018. 07. 24.

Hogy fogalmazzak.... egyszerűen borz-alom. Semmi de ég adta semmi pozitív dolog nem történt ebben a filmben, mintha több dolog összeakartak volna egybegyúrni.


 
Ms. Akárki   2019. 04. 23.

A könyveket imádom, de ez a film sajnos majdhogynem nézhetetlenre sikerült. Annyi mindent megváltoztattak. És fel nem foghatom, miért kell mindenbe beleerőszakolni egy szerelmi szálat, még, ha a könyvben benne se volt. A színészi játék is harmatgyenge sajnos, akárcsak az animáció.

 
Mr. Z   2015. 06. 07.

Szörnyű könyv adaptáció ez. Egyetlen egy pozitívumot tudok mondani és az John C. Reilly választása Larten szerepére. Egy jó filmben tökéletes választás lett volna a komor vámpír eljátszására. Talán külön álló filmként megállta volna a helyét így azonban nagy bukás az egész. Gyakorlatilag összeöntötték a könyveket és úgy voltak vele, hogy meglátjuk mi sül ki belőle. Semmi jó sajnos.

 
Lost Silver Book Nézhetetlen  2016. 12. 03.

Elolvastam a könyvet, majd bőrömből kiugorva vártam a filmet, mert a könyv letehetetlen! Ezt a filmet szerintem azért hozták létre, hogy soha senki el ne olvassa könyvet. Förtelem ez a film. A könyv 10/10-es, a film nézhetetlen. Ezt a filmet úgy összezagyválták, amennyire csak össze lehet egy filmet. Szerintem az író azóta is forog esténként az ágyában és rémképeket lát ettől a filmtől, hogy mennyire elrontották a művét, amit anno megálmodott. Semmi pozitívumot nem találtam a filmben. A filmbeli Darren Shan unottan videojátékozott ott, ahol a könyvbeli Darren Shan szívszorítóan és kétségbeejtően zokogott... (Ez még nem spoiler) Ennyire átformálni a karaktereket....! A történetről ne is beszéljünk, hogy hol más, mert könnyebb lenne felsorolni azt az egy-két dolgot, aminek igazából köze van a könyvhöz. Megbotránkoztató adaptáció! Ha ezt a filmet néztem volna meg előbb, akkor "utóbb" már nem lett volna, mert tuti nem olvasom el a könyvet. Az egész filmet úgy jellemezném, mint egy nagy férfi hiszti szegényes díszlettel. :)

A film összbevétele 39 753 957 dollár volt (imdb.com).

 

A film Darren Shan azonos című könyvsorozata alapján készült.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.