63% 66 szavazat
Idegenek

Idegenek

Revolt
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
27
Szereplők (27)
10
Képek (10)
3
Videók (3)
Érdekességek
Díjak
1
Filmkritika (1)
Cikkek
Fórum
Lejátszás
Lee Pace
Bérénice Marlohe
Bérénice Marlohe
Lee Pace
Lee Pace
Bérénice Marlohe
Bérénice Marlohe
Lee Pace

FILMINFÓ

A film története szerint a Földet letarolták az idegenek. Az emberiség utolsó mentsvára Afrikában található, ahol néhány túlélő amerikai katona és francia segélyszervezeti munkás igyekszik összefogni a fenyegető támadás… Több


Rendező: Joe Miale
Forgatókönyvíró: Rowan Athale, Joe Miale
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 2017.07.01.
 
2024.03.04 Fikatours_blogger

legújabb vélemény

B kategóriában egész jó

Ha nem hasonlítgatom a csúcs sci-fi filmekhez, egész jól szórakoztam rajta. A közepes értékelést csak a fantáziátlan történet miatt adtam. (El kell jutni A-ból B-be, miközben veszélyek leselkednek rád.)

0
 
2019.01.04 hsanya182

Gyenge sci-fi, District 9 koppintás

Elég béna film lett, osztozom a többiekkel, egyedül a képi világa jó, a történet lapos, csak aazért nem kapcsoltam ki, mert nem emlékezett semmire a katona, és vártam mi lesz a rendező célja vele, hát nem esetem hátra. Furcsa film, gyengék a színészi játékok, gyengék a dialógusok, egyszer végig lehet nézni, van benne némi akció. Jók a fegyverhangok,viszont semmi plusszt nem ad, nincs benne sok feszültség, izgalom sem...

1
 
2017.03.16 ZiggityZag

Lehet, hogy csak nekem, de erről abszolút a District 9 jut eszembe. Nagyon jól van felvéve, izgalmas a kameramozgás és a képi világ úgy, ahogy van. De a történet szerintem nagyon nagy koppintás, ebben így semmi eredeti nincs. Így az egész legfeljebb egy felejthető, egyszer nézhető film lett.

1
 
2017.05.24 Gwen

Annak ellenére, hogy nagyon izgalmas, valóban a District 9 koppintása és ez nem egy jó húzás. Nagyon csalódott is vagyok emiatt, mert én sokkal többet vártam volna ettől a filmtől. Ennek ellenére simán nézhető, és akár még tetszeni is fog annak, aki nem látta a fenti filmet még.

1
 
2023.12.13 puszpang

Király videójáték lenne belőle

Inkább egy mini Világok harca tonnányi utalással. Kicsit sajnálom, hogy lyukak voltak, meg a jelenetek kohéziója itt-ott nem volt túl okés, de cseszettül jó filmnek tartom. Mintha túlságosan meg lett volna vágva. A látvány tűrhető. Ám a film atmoszférája és a helyszínek mindent vittek. Nadia pedig gyönyörű.

0
 
Értékelés: 7/10
(2017. 09. 01.)
Revolt
Kis pénz, nagy szív és egy abszolút vállalható másfél órás reset az agynak. 7/10 Több