Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
22
Szereplők
4
Vélemények
11
Képek
1
Videók

Vélemények: Robotzsaru 2. (1990)

 
NGN   2020. 01. 19.

legújabb vélemény

Felemás folytatás Irvin Kershnertől

Paul Verhoeven rendezett egy zseniális Robotzsarut, remek hangulatot tudott varázsolni a filmjében. Egyszerre volt benne brutalitás és akció, a megfelelő mértékben adagolva. Alex Murphy már-már horrorisztikus kivégzése, és a halálból visszatért, már ... teljes kritika»

 
Balint   2016. 02. 13.

A Birodalom Visszavág rendezőjétől és a Sin City írójától utóbbi cameo-zik is egyet benne de már nem éri meg a folytatást, legalább is szereplőként biztosan nem, egyszer nézhető darab ;)


 
Edeske   2016. 05. 23.

Ez a film nekem már túlságosan akciós, ami a sztori és tartalom rovására megy. Akciójelenetekkel teli, látványos film középszerű szereplőkkel. Átlagos, számomra nem igazán meggyőző film.

 
superxaba   2015. 06. 11.

Akkora kasszasiker, mint a Robotzsaru 1 nem maradhatot folytatás nélkül, kár hogy Kershner nem tudta ugyanazt nyújtani mint az első részben Verhoeven, a folytatások szabálya itt is igaznak bizonyult: rosszabb mint az első!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.