Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
4
Videók
SPL: Leszámolás napja
 
Pumpu   2016. 05. 12.

Eszméletlenül jó koreográfiája van a harcos jeleneteknek!

 
hsanya182   2018. 08. 26.

"SPL: Leszámolás napja." Wu Jing e filmje nem annyira nyerte el a teccésemet, persze vannak benne jó harci koreográfiák és simán körözi Steven Seagal amerikai filmjeit, de a történet drámai vonala nekem kicsit vontatottá tette az összképet, túlgondolták, nem jött át a megvalósítása. Sokkal jobb filmet ígér az előzetes, így csalódtam benne, hogy nem érte el a kívánt hatást.


 
Guszti   2016. 12. 23.

Hong-kongi brutális akció. az én ízlésemre már kissé eltúlzott történet, minden van benne: szervkereskedés, durva börtönfelügyelők, ártatlanok gyilkolászása, beleértve gyerekeket is, leukémia, de az egész egy nagyszabású fináléban csúcsosodik ki. Mindehhez a legnagyobb plusz számomra, hogy Tony és Jacky egy filmben vannak, és végül együtt állnak ki a gonosz ellen. Nem érte el szerintem az első rész szintjét, de így is nagyon ütős lett.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.