Schindler listája

Schindler's List

2025.01.09 Eszter 79

Nemrég láttam újra a filmet. Mindig tud újat mondani a film: új jelenetekre, párbeszédekre figyelek fel, amikre korábban nem. Például az elején kéri a Schindler felesége a férjétől, hogy mindenki a feleségeként tisztelje, ez csak a film vége fele sik... Több

2017.05.30 vivikejencikelara

Kemény de igaz! Néha kicsit unalmas volt de mikor jött egy-egy durvább jelenet egyből "felébredtem" és láttam,látom mi is történik itt a mai világban. Sajnálatos de ez szerintem sosem fog változni.

2017.06.01 jencike1985

Nagyon rossz! Semmi értelmét nem láttam a filmnek. Unalmas és rideg. Nem szeretem az ilyesfajta filmeket.Liam Neeson az egyetlen aki miatt megnéztem. Sajnos nem azt kaptam amit vártam.

2018.06.24 Terminátor6

A valaha készült legjobb háborús filmről van szó, úgy, hogy a film nem is a fronton játszódik. A film minden egyes komponense a helyén van, gondolok itt a színészekre, a rendezésre, az operatőri munkára, vagy éppen a zseniális zenei betétre. Liam Nee... Több

2015.11.20 irongozu

Alapfilm. Kitűnő operatőri munka és zseniális színészi alakítások.

2019.04.14 iq.csabi

Örök klasszikus. Borzasztó történet. Egy film amit minden embernek látnia kell.

2015.02.21 oneminute

Nagyon szép, a valóságot bemutató, de kegyetlen film a második világháború borzalmairól. Minden évben meg szoktam nézetni a nyolcadikosokkal. Még a legrosszabb gyereket is leköti, és néma csendben figyelik a filmet. Nagyon közel hozza az eseményeket ... Több

2015.10.30 Niki18

Ma kezdtem el nézni de befejezni nem tudtam. Egyszerűen annyira azt nyomja, hogy az összes német gonosz és pénzéhes ellenben a zsidók egytől egyig kedvesek és jó fejek,hogy az nem igaz.... ja és persze ahogy minden ilyesfajta filmben itt is csak a zsidóság megpróbáltatásairól van szó.

2015.01.28 Laci000

Részemről a Film díjnyertes.Nagyon jó rendezés megható

2015.10.27 fcbnandi

Ez a film nagyon szíven ütött engem. Már láttam többször, de mindig ugyanazt a hatást gyakorolta rám. Mindig meghatódtam. Beleéltem magam egyes szereplők helyébe. Ez a film nagyon jól megmutatja nekünk azt, ami akkor történt.

2015.12.28 batukán

Nem túlzás azt állítani, hogy egy alap filmről beszélünk. Igényes rendezői munka. Szépen hozza egyensúlyba a fekete-fehér és színes jeleneteket. Megható történet.

2016.05.21 Vadgazda

Kifejezetten jól mutatja be a kort és annak hibáit. Nagyon jó a sztorija, érdekes, fenntartja a figyelmet. Mindenképpen érdemes megnézni, mert a történelem egy sötét időszakáról ad átfogó és reális képet. Ajánlott minden élő embernek.

2015.11.18 [email protected]

Az egyik legjobb háborús dráma, amit valaha láttam. Annyira egyedi a hangulata, különleges az atmoszférája! Mindenképp javaslom legalább egyszer megnézni!

2016.02.10 norbi0102

A film tök jó kis hangulatot teremtett, meg volt a maga bája, ami elvarázsolja a nézőt és leköti a figyelmét. Ritkának tartom az ilyet, de amikor bejön és eléri, a hatást akkor nagyon tudok örülni.