Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
NA

Daniel (2019)

Ser du månen, Daniel
Filmadatlap
 
30
Szereplők
Vélemények
15
Képek
2
Videók
Daniel
 

SPOILER: Dániába való hazatérése után Daniel rengeteg előadást tartott az élményeiről. Az ezekért járó tiszteletdíjakból fizette ki a banki tartozásokat, családját, barátait, cégeket és magánszemélyeket, akik segítettek neki abban, hogy hazatérhessen.

(hp)
 

A film eredeti címe (csakúgy, mint az alapjául szolgáló bestselleré): "Látod a holdat, Daniel?". Ez a mondat szerepel a könyv azon részében, amikor a fogságba ejtett Daniel édesanyja a naplójába írva azzal nyugtatja magát, hogy fia, bárhol is legyen, ugyanazt a holdat látja mint ő.

(hp)
 

A Daniel megfilmesítési jogait a Toolbox Film szerezte meg. A film forgatása 2018. október 1. és 2019. január 31. között zajlott Trollhättanben (Sweden), Aarhusban és Kanadában.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.