Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
12
Szereplők
4
Vélemények
1
Képek
1
Videók
 
signroll   2020. 07. 29.

legújabb vélemény

Unalmasak már ezek a romantikus komédiák, annyira egy kaptafára készül mind. A Reménytelenül szinglit max. egy csajos bulira ajánlanám, egyszer el lehet rajta nevetgélni.

 
Richard   2020. 07. 28.

Nem vitás, hogy nagyon jókat nevettem ezen a filmen, de valahogy nem igazán maradt meg bennem, amolyan tényleg egyszernézős, de egy unalmasabb délutánt pont el lehet vele ütni.


 
Phalanx   2020. 07. 26.

Nehéz elvonatkoztatnom attól, hogy a karakterek egyszerűen borzasztóan unszimpatikusak voltak. Annyira elidétlenkedett ez a téma, pedig igazán megérne egy sokkal kifinomultam és persze valódi humorral megfűszerezett filmet. Szerintem nagy kár érte.

 
tomvétsz   2020. 07. 25.

Valahogy olyan érzésem volt, mintha már láttam volna ezt a történetet... Nem szeretem, ha egy filmben nincs eredetiség, szóval ez most nem fogott meg.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.