Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
8
Képek
1
Videók
 
Diesel   2018. 03. 12.

legújabb vélemény

Egy picit csalódtam a filmben. Eléggé alpárira és laposra sikeredett. Damon Wayans miatt néztem meg gondolván ez is olyan "Wayans" vígjáték lesz, de sajnos nem az :( Maga a történet nem rossz. A színészi játékok kicsit erőltetettre sikeredtek. Voltak benne vicces jelenetek és poénos beszólások ami tényleg szórakoztató volt. Egyszer mindenképpen meg lehet nézni.

 
Skarsh   2015. 06. 09.

Hát ez egy elég érdekes vígjáték. Talán nem is mondanám annyira viccesnek, néhol inkább szánalmasnak találtam. Ettől függetlenül egyszer meg lehet nézni, minden hibája ellenére. A vége természetesen happyend, és elég sok mögöttes tartalom is van benne.


 
xsusy   2015. 01. 23.

Nagyon jó kis vígjáték és a sztori is szuper. Sokat lehet nevetni és elgondolkoztató. A vége persze csupa romantika.

Hayes MacArthur
Damon Wayans Jr.
Tyler Labine
Thomas Middleditch
Damon Wayans Jr.
Hayes MacArthur
Thomas Middleditch
Tyler Labine
Lucy Punch
Tyler Labine
Damon Wayans Jr.
Tyler Labine
Lucy Punch
Tyler Labine
Tyler Labine
Tyler Labine
Lucy Punch
 
Egy barátom hívta fel figyelmemet erre a vígjátékra, mondván eszméletlenül jól szórakozott rajta. A barátomat továbbra is komálom, sőt, még azt is megértem, miért tetszett neki a film, ám nem tudok vele együtt örülni, mert a "Vállalhatatlan..." alapjában egy jó témára épül, viszont nagyon kevéssé mozgatja meg az agyat. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.