71% 108 szavazat
Batman fia

Batman fia

Son of Batman
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
22
Szereplők (22)
9
Képek (9)
Videók
4
Érdekességek (4)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Balint  

FILMINFÓ

Batman (Jason OMara) ezúttal azzal szembesül, hogy van egy tinédzser fia, Damien (Stuart Allan), akinek Talia al Ghul (Morena Baccarin) az édesanyja. Persze ahogyan ez ilyenkor lenni szokott, a város gonoszai ismét beleköpnek a Denevérember levesébe, élükön Deathstroke-kal (Thomas Gibson), de nincs vész, hiszen ott az apja makacsságát öröklő engedetlen ifjú, akit a League of Assassins nevű terroristacsoport nevelt .

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2014.07.15.
 
2018.02.01 sziniminiz

legújabb vélemény

Nekem nagyon tetszenek ezek a rajzfilmek, pláne hogy mostanában eléggé erősen össze is függenek érdemes őket követni mert többet tudhatunk meg belőlük mint a csilli-villi filmfeldolgozásokból,

0
 
2015.09.09 Ragemarci

Tetszik ez az irány amit a WBA csinál. Nem egy anime, de azért igényes animáció, látványos, a történetek is jók, néhol több a vér, mint egy Feláldozhatók 3.-ban. A zenék meg igazi mozi élményt adnak. Valóban érdemes egyszerre nézni a BatmanVs.Robinnal, néhány héttel ez után játszódik.

0
 
2016.02.13 Balint

Nekem nagyon tetszenek ezek a rajzfilmek, pláne hogy mostanában eléggé erősen össze is függenek érdemes őket követni mert többet tudhatunk meg belőlük mint a csilli-villi filmfeldolgozásokból, ezt a részt egy elárazásnak köszönhetően kétszáz forintért sikerült beszereznem, annyit bőven meg is ér ;)

0
 
2016.04.29 gazsika1978

Elég igényesre sikeredett ez a képregény adaptáció, bár az igaz, hogy nagy mértékben eltér az eredeti képregénytől. A zenék nagyon tetszettek.

0
 
2016.10.01 krajcsie

A Batman fia-val kapcsolatban igen megoszlott a véleményem, ugyanis maga a történet elég semmitmondó és a karakterek sem erősen, nem érzem, hogy jól ki lennének dolgozva. Ezzel ellentétben viszont a megalkotott világ gyönyörű.

0
 

Több mint 6 millió dollárt kerestek a filmmel.Szerző: mamiéstöti2

#1
 

A New 52 univerzumban játszódik, akárcsak Az igazság ligája: Háború.Szerző: mamiéstöti2

#2
 

Ez a mese rögtön dvd-re jött ki.Szerző: mamiéstöti2

#3
 

Mialatt megy a stáblista, különböző részleteket ismerhetünk meg a Nightwing és Damian közti küzdelemből.Szerző: Bogi87

#4