64% 94 szavazat
Soul Kitchen

Soul Kitchen

Soul Kitchen
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
16
Szereplők (16)
2
Képek (2)
Videók
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

A kocsmatulajdonos Zinos-t balszerencsék sorozata sújtja: barátnője Kínába megy dolgozni, porckorongsérve lesz és lassacskán törzsvendégei is faképnél hagyják. Mindennek tetejébe megjelenik börtönből frissen szabadult testvére, akinek segítségre van szüksége, és egy akadékoskodó adóellenőr is. Zinos minden erejével azon van, hogy Németországot és minden gondját hátrahagyva kövesse barátnőjét Shanghaiba, ám közben a Soul Kitchen a remek ételek és hangulatos koncerteknek köszönhetően egyre népszerűbbé válik.

Rendező: Fatih Akin
Forgatókönyvíró: Fatih Akin, Adam Bousdoukos
Ország: Németország, Franciaország, Olaszország
Premier (HU): 2010.10.21.
 
2018.02.20 Berto49

legújabb vélemény

A film címadója egy hamburgi étterem neve, a tulajdonosa pedig egy görög-német, számomra nagyon ellenszenves fickó. Vígjátéknak készült, de nem az én ízlésem szerint. Gryllus Dorka egyik külhoni szerepe, ha rajtam múlna én soha, semmiben, sehol sem s... Több

0
 
2017.04.30 Sem Rorrey

Voltak jobb és rosszabb pillanatai, de nekem inkább tetszett. Vígjátéknak viszont egyáltalán nem nevezném, jó kis hangulatfilm.

0
 
2015.06.06 VenuszProjekt

Nagyon szeretem az ilyen hangulatos, nem amerikai stílusú filmeket. Alapvetően azért nem tartanám vígjátéknak, de mégis voltak benne ütős poénok. Akár még egy második részt is ki lehetett volna belőle hozni.

0
 
2015.08.16 doffy_joka

Nem voltam odáig érte. Értem, amit mondani akar a film, de nem kötött le, szó szerint vártam, hogy mikor lesz vége. Egynek elment, azért de ennyi. Átlagosan közepes a kategóriáján belül.

0

A film összbevétele 274 385 dollár volt (imdb.com).

#1