Kémek hídja

Bridge of Spies

2016.08.17 Macika

Tom Hanks nagyon jól alakít a filmben. Végig izgalmas, érdekes és agyalós a film, ami tartalmaz fordulatokat is. Moziban igazi élmény volt, végig lekötött, egy perce sem unalmas.

2016.09.17 krazucsi

A film valós eseményeket dolgoz fel, rendkívül valósághű módon. Igen feszült hangulat lengi körül, a székhez szögezi a nézőt. Tom Hanks kiváló színészi alakítást nyújtott, sokadjára is.

2016.05.02 Kutyus

Nagyon komoly, profi, jól összerakott film. Fordulatos és cselekményekkel teli, nem hagy unatkozni. Prfoin alakít benne Tom Hanks. Agyalós, gondolkozós film, összetett cselekmény!

2016.03.31 Mmaarrttoonn

Elképesztően jó film, talán az idei év legjobbja. Végig izgalmas és érdekes, egy percet sem unatkoztam rajta. Fordulatokkal teli, nem kiszámítható, zseniális alkotás!

2016.01.19 Kandurbaba

Hatalmas film ami végig fordulatos és izgalmas. Elképesztően jó színészi alakítás. Végig lekötött és a vége is nagyon tetszett. Érdemes megnézni, komoly és profi film.

2016.02.08 RobThe10

Előzetes alapján azt mondtam hogy erre el kell menni, és amikor elmentem, úgy jöttem ki a teremből hogy azta... Lesokkolt annyira jó film volt. Tom Hanks már alapból garancia volt, de ez a film felülmúlja önmagát... Elképesztő élmény volt!

2016.01.23 pqrs

Elsőre egy unalmas hidegháborús drámának tűnik elvetemült történelemkedvelőknek (én az vagyok, szóval nálam kötelező volt). Ám a film nemcsak a minőségével, hanem a feszült hangulatával is meglepett, így az egyetlen kételyem, hogy vontatott lesz, az ... Több

2016.02.10 Telezsu

Moziban láttam nemrég a filmet és nagyon nagy élmény volt, hiszen egy nagyon jól összerakott, végig izgalmas, cselekményes film. Profin alakít benne Tom Hanks. Humora is jó.

2016.02.16 prof.zoltan

Spielberg és Hanks neve garancia az igazán igényes filmre és ez most sincs másképp! Bár valószínűsítem, hogy nem lesz belőle egy örök klasszikus, de mindenképpen ajánlott a megtekintése! Igazi dráma, ami az első másodperctől elvarázsol és beszippant!

2015.12.29 [email protected]

Tom Hanks legjobb filmje azok közül, amiket az elmúlt években láttam. Nagyon cselekményes, izgalmas. Profi színészi alakítás és rendezés. Megfogó történet.

2016.03.24 Kiccsi7

Óckodtam megnézni, unszolásra ültem csak neki, mert nem vártam hogy leköt és érdekelni fog, de kellemesen csalódtam. Lekötött, jó volt a sztori és megnézném újra.

2017.08.04 JanneAhonen

Nagy várakozással tekintettem a film elé, mert mindig szerettem a kémtörténeteket, és sokat olvastam róluk. Kétségtelen, hogy Tom Hanks és a többi színész sem alakít rosszat, de ettől még ez nem lesz egy nagyon jó film. A történetet én jó pár helyen ... Több

2018.03.28 Rowena430

Az egyik legjobb film, amit valaha láttam, nem csak a cselekmény volt fordulatos és mély, hanem a színészek profik és zseniálisak benne. Tom Hanks hozta a formáját, sajnáltam, hogy ezért az alakításáért nem kapott Oscart, megérdemelte volna. Az elejé... Több

2016.01.27 Dooo

Bár kizárólag Tom Hanks miatt néztem meg a filmet, nagyon elnyerte a tetszésemet. Nem túl akciódús, mégis végig érezhető benne egy feszültség. Remek színészi alakítás, remek film.