Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
85
Filmadatlap
 
28
Szereplők
34
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Szaffi
 
sabnock666   2019. 08. 21.

legújabb vélemény

Nagyon jó kis mese,és olyan igazán magyar,humoros,szarkasztikus,gunyoros. A szerelmi szál is aranyosan van megcsinálva...és a végén persze minden jóra fordul!!! Pogány Judit talán legjobb szinkron szerepe.

 
indingo   2019. 03. 19.

Remek rajzfilm fantasztikus ötletekkel, amin felnőttek és a gyerekek együtt szórakozhatnak. A mai gyerekek is élvezettel nézhetik, hisz minden megtalálható benne, ami egy igazi mese kelléke.


 
Deku   2017. 07. 10.

Bizony mese téren egész jók szoktunk lenni mi magyarok is. Sajnos ez viszont számomra kilóg a sorból mert sem a rajzolása sem pedig a története nem tetszett a filmnek.

 
GedyPapa   2018. 06. 13.

A magyar mesegyártás egyik, ha nem a legjobb alkotása. Nem olyan, mint amit ma a Pixarnál, vagy a Disneynél megszoktunk, hanem egy igazán szívmelengető, kedves mese, ahol megvan a negatív és a pozitív szereplő. Viszont a negatív szereplő se olyan gonosz, mint amihez a ma gyermeke hozzászokott. Ez adja az igazán pozitív szegmensét.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 01.

Remek régi magyar mese. Izgalmas és fantáziadús karakterek és történet. Nagyon szerette régen az egész család. A macska gyönyörűen van megrajzolva. Emlékszem gyerekként ő tetszett a legjobban.

 
A régi nagy kedvencek (Macskafogó, Lúdas Matyi, stb) technikailag ma már talán kicsit elavulhattak, de annyi szív, humor és emberség volt bennük, hogy még ma is ugyanúgy elvarázsolják a nézőjüket, mint egykoron. Ez a hideg idő tökéletes alkalom arra, hogy jól bekuckózzunk, és újrázzuk Jónásék kalandjait, jól megmelengeti a kis lelkünket, kell ennél több?

8/10 több»
 

A film Jókai Mór Cigánybáró és Szaffi című műve alapján készült!

(Yosihiro )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.