Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87
Filmadatlap
 
19
Szereplők
31
Vélemények
8
Képek
2
Videók
 
Deku   2017. 07. 10.

Bizony mese téren egész jók szoktunk lenni mi magyarok is. Sajnos ez viszont számomra kilóg a sorból mert sem a rajzolása sem pedig a története nem tetszett a filmnek.

 
GedyPapa   2018. 06. 13.

A magyar mesegyártás egyik, ha nem a legjobb alkotása. Nem olyan, mint amit ma a Pixarnál, vagy a Disneynél megszoktunk, hanem egy igazán szívmelengető, kedves mese, ahol megvan a negatív és a pozitív szereplő. Viszont a negatív szereplő se olyan gonosz, mint amihez a ma gyermeke hozzászokott. Ez adja az igazán pozitív szegmensét.


 
Gigi   2017. 01. 17.

Nagyon szerettem ezt a mesét, annyira kedves, szívmelengető hangulata van.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 23.

Különleges mesefilm: hoz valami nagyon újat, úgy, hogy megtartja a régit is. Nagyon bájos és eredeti a történet, a rajzok különösen szépek benne. A macskát meg nagyon-nagyon imádtam. 5* :)

 
Yosihiro   2015. 02. 06.

A magyar animáció egyik legjobb alkotása. Mindig csodáltam hogyn tudtak az akkori készítőt ilyen fantasztikust alkotni. Örök mese és ajánlom mindenkinek mert látni kell. Nagyon jó :)

 
A régi nagy kedvencek (Macskafogó, Lúdas Matyi, stb) technikailag ma már talán kicsit elavulhattak, de annyi szív, humor és emberség volt bennük, hogy még ma is ugyanúgy elvarázsolják a nézőjüket, mint egykoron. Ez a hideg idő tökéletes alkalom arra, hogy jól bekuckózzunk, és újrázzuk Jónásék kalandjait, jól megmelengeti a kis lelkünket, kell ennél több?

8/10 több»
 

A film Jókai Mór Cigánybáró és Szaffi című műve alapján készült!

(Yosihiro )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.