Szellemirtók

Ghostbusters

2021.08.25 Filmimado

Kevés olyan filmet találni, ami próbálja elérni az ijesztőség magasfokát, ugyanakkor vígjáték is egyben, tehát próbál vicces is lenni. Márpedig a Szellemirtók mind a kettőt eléri: a rémisztő jelenetek mellett humoros mondatokkal nevettetnek meg minket a szereplők. Nagyon jó film.

2021.04.26 stewie_griffin_2005

Klasszikus vígjáték

Ezt mindenkinek látnia kell, nagyon vicces és jó a sztori is. Bill Murray pedig jó színész. Ez az első rész az igazi.

2015.04.26 Bizsu82

Gyerekkoromban imádtam ezt a filmet és most is szeretem. Szerintem egy jó klasszikus film, ma is szívesen újranézem. Egyfajta egyedülálló hangulat jut eszembe, ha ezt a filmet nézem.

2019.07.16 ZozArt89

Ezeknél a filmeknél a sztorira mentek rá általában, és így az kivételes lett. Hisz nem volt olyan a technika, mint ma. Ez azonban így is remek filmet eredményezett.

2018.07.25 Terminátor6

A 80-as évek egyik legjobb filmje, a korhoz tartozó zenék kíséretében. A casting parádés: Bill Murray szórakoztató, mint mindig, de ugyanez igaz a többi színészre is. A film amellett, hogy rendkívül vicces, még rendkívül ötletes is egyben, remek alap... Több

2016.09.27 Ghotik

Időtálló, látványos fantasy. Klasszikus alapfilm. A kategória kedvelőinek tetszeni fog. Kamszként láttam először a filmet és nekem bejött, ma már nem annyira a stílusom!

2016.06.20 wooderman

Egyszerűen zseniális ez az igen régi fantasy-vígjáték.Még míndíg szívesen nézem, hiába az a sok sok feldolgozás, amivel probálkoznak, akkor isa az igazi! :D

2018.07.07 oneminute

Mai szemmel már kicsit idejét múlt effektek, de cuki kis történet.

2016.01.13 esfworld

Csak dícsérni lehet, nagyon egyedi alkotás, nagyon szórakoztató és kellően humoros. Bárhányszor megtudom nézni, régen hetente megnéztem még VHS-en, nagyon jó!

2017.05.31 szkodvig

Remek kis mozi, a mai napig szívesen megnézem és rengeteget röhögök rajta,mindenképpen az eredeti szinkronnal nézzétek mert azzal a tuti. Bill Murray már itt is megmutatta hogy mekkora tehetség.

2016.02.09 norbi0102

Valami totális eszement kis film lett. Persze ezt csakis jó értelemben mondom hisz minden a helyén volt és kívánni se lehetett volna többet. Szerintem simán nézős bárki számára. Még ilyet.

2018.01.12 Lord British

A mai napig vicces, mégsem teljesen komolytalan science-fiction, amit bátran lehet ajánlani mindenkinek. Az effektek habár kicsit már megkoptak, még mindig élvezhetőek és szépek.

2016.05.21 Gecko

Nagyon jü film, kitűnő színészekkel. Ettől lett Bill Murray kedvenc számomra. A zenéje sokáig csengőhangom volt még a polifonikus csengőhangok fénykorában. Megahátorzó filunikum érdemes megnézni!

2015.07.18 rhamus

Szerintem egész jó film volt. Kissé esetlennek tűnt a történet egy két apróbb helyen. De ettől függetlenül szerintem nagyon rendben volt. Látványra semmi panasz nem lehet a zene szintén tuti. Így hát nekem pozitív élmény volt.