Egy zseniális, izgalmas, akcióval beágyazott film, röviden: zseniális. Robert De Niro hozza a formáját, Al Pacino úgyszintén, őszintén: minden szereplőnek hihető a játéka. Nagyon meg kell dicsérnem a filmet, fantasztikus remekmű.
Nagyszerű film! A 2 főszereplő meg élő legendák!
Al Pacino és Robert De Niro párharca ebben a filmben valami felejthetetlen számomra. A történet a színészi alakítások az akciók minden benne van ami ezt a filmet naggyá teszi. Kötelező film. Nem szabad kihagyni.
Klasszikus krimi, a két hatalmas színésszel (Al Pacino és Robert DeNiro ugye). Van az a "legenda", hogy nem szerepeltek valójában együtt egyik jelenetben sem, mert annyira nem bírték/bírják egymást, ezzel még érdekesebb szerintem a film.
Robert De Niro vs. Al Pacino, az már jósolhatóan rendben lesz, és így is van! Ezen kívül: Natalie Portman, Jon Voight, Ashley Judd, Val Kilmer, Jeremy Piven, William Fichtner. A többit már leírták előttem. Nekem ma már nem annyira erős (mondjuk a végjelent, az... pazar! : ), régen baromira az volt, de egy jó 7/10, az simán zsákolható! Utoljára Netflixen – ezért néztem (munka közben :) )
Michael Mann szerintem a legjobb akciófilm rendező, és ez a film pedig tökéletes ahogy van! 10/10! Általános iskolai tananyag kéne legyen. Párosban feleltetném a kicsiket Deniro-Pacino memoriterből. Két nagy színész szemtől szembe. A világ egyik (ha nem a) legjobb akciófilmje.
Nálam a legjobb krimi, amit valaha készítettek. Két SZÍNÉSZ (csupa nagybetűkkel!) csúcsteljesítményével, Michael Mann kiváló rendezésében. Aki nem látta, nézze meg! Nem fog csalódni!
Nagyon jó film, Michael Mann egyik legjobb filmje. Robert De Niro és Al Pacino egy filmben, ez már alapból garancia, hogy tökéletes. A mellékszereplők is jól lettek összeválogatva...
Mind a két főszereplő színész annyira elképesztően jól és meggyőzően alakít benne! Igaziból nem is tudja a néző eldönteni, hogy kinek is drukkoljon. Az is egyedi, ahogy kifejeződik a filmben hogy a két nagy ellenség mennyire becsüli egymást.
A történet a színészi alakítások az akciók minden benne van ami ezt a filmet naggyá teszi. Kötelező film. Nem szabad kihagyni.Al Pacino és Robert De Niro párharca ebben a filmben valami felejthetetlen számomra
Egy igazi izgalmas akció/krimi film. A két főszereplő De Niro és Al Pacino kifogástalanul teljesít. Kedvenc filmjeim egyike a párostól.